Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słyszałem że vayne kosi,i tak dalej a missuje mi 50% E i prawie szału dostałem jak odepchnęło mi typa i przeżył na 10 hp :/ Da się to jakoś naprawić czy będę musiał robić to manualnie? Dodam że tristana również podobno "OP" a u mnie nawet nie może zresetować AA z E chyba że przeciwnicy są blisko mnie.

Opublikowano

Możesz manualnie wyłączyć E od vayne, a co do tristany ja nie mam takich problemów, więc może spróbuj reinstall albo zainstalować najnowszą wersje #L

10n5bpu.png

1.gif

Opublikowano

Albo graj sam, to wtedy problem będziesz widział tylko w sobie...

To forum o cheatach więc nie rozumiem o co spinasz dupe. A co do problemu to głównie zależy mi na tym auto-condemnie bo na rebornie z kilka razy grę mi to wygrało a jak wyłączę to zniknie problem i pojawi się kolejny bo wtedy ten skrypt będzie zwykłym orb-walkerem

Opublikowano

To forum o cheatach więc nie rozumiem o co spinasz dupe. A co do problemu to głównie zależy mi na tym auto-condemnie bo na rebornie z kilka razy grę mi to wygrało a jak wyłączę to zniknie problem i pojawi się kolejny bo wtedy ten skrypt będzie zwykłym orb-walk

Marksman -> Misc -> "E toggle" mi trafia wszystko druga opcja do ratowania dupy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...