Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Swain na topa

Freejung

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie. warto kupic swaina na topa? ogladalem dzisiaj roc vs fnc i bodajze soaz gral swainem na topie. w sumie to ciekawy pick, nie jest banowany ani pickowany - podoba mi sie. 

warto? na kogo jest dobry a na kogo "ssie"? 

Opublikowano

Szczerze to jeśli ogarniasz Swaina możesz grać nim na wszystko. Ale myślę że bedzie mieć przejebane u takiego Vladimira..... albo ogarniętego Dariusa/Lee Sina. Chyba na topa akurat lepiej go sobie odpuść.

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Swain to dobra postać. Nie jest specjalnie trudny, ma duży dmg, dobry burst, sustain, jest tanky. Jedynie trzeba uważać, by nie dać się zabić na ganku w early.

tPYPXDZ.png

,,century outlaw"

Opublikowano

Szczerze to jeśli ogarniasz Swaina możesz grać nim na wszystko. Ale myślę że bedzie mieć przejebane u takiego Vladimira..... albo ogarniętego Dariusa/Lee Sina. Chyba na topa akurat lepiej go sobie odpuść.

kupilem go wczoraj i pierwszy mecz gralem wlasnie na  vladimira. zbyt duzych problemow z nim nie mialem, po prostu czekalem do 6, a po 6 moj sustain > jego sustain. 

Opublikowano

Swain dobry burst :D Kappa Boosted Diamond.

Jinx3.gif

"Very very soon the terror will begin,no place to hide, no way to survive,you can't escape it's time to die"

“Behind this mask there is more than just flesh. Beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof.”

>>SKIN KID<<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...