Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto wrócić do gry?

Santiago#8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Jakis rok temu przestalem w ta gre grac i teraz chcialbym sie was spytac czy warto wrocic do tej gry? Wprowadzili cos ciekawego? Chodzi mi glownie o gre multiplayer.

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Według mnie update w stronę singleplayer idą w dobrą stronę co do gry wieloosobowej to co było rok temu wyszło dużo update hacków i więcej dzieci a po za tym nic więcej.

Opublikowano

Tak jak up na modach lepiej grać na singlu wprowadzili parę nowości ale co to za gra bez modów xD

Opublikowano

Jeśli chodzi o hardcory i pvp to nie polecam. Wszystko upadło, tylko trapy, beczki, nóżki, fosa.. zero pvp + stivki (stiv=cheat)

Opublikowano

Serwery multi są coraz gorsze  a na 1.8 80% padnie EULA  tylko beczki a największe serwery pvp i hardcore istnieją tylko żeby zarabiać sam na skkf odpalam fly i latam na spawnie 10 osób nagrało dzisiaj normalnie wchodze patologia.

Opublikowano

@Raitmi akurat nie mam minecraft w tej chwili na kompie :) wiec chyba moge sie spytac przed ponownym pobraniem go?

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Według mnie opłaca się grać. Wiem że teraz większość graczy to dzieci minecrafta, ale są tez spoko ludzie na których można polegać, i przyjemnie się z takimi gra.

Opublikowano

Chcesz grać = graj, nie rozumiem, gra to nie jest jakieś RPG niczym Metin czy inna onlie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...