Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer Beta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jako iż w planach mam założenie serwera Skyblock z własnymi Pluginami - Wtyczkami i Innowacyjnymi pomysłami aby wprowadzić trochę nowości na te serwery oraz dla umilenia rozgrywki wam graczom. A więc do rzeczy serwer będzie miał na start około 200 - 300 slotów 144 GB ramu 8 rdzeniowy procesor 3.2 GHz. Ale chciał bym poznać wasze opinie na temat tych nowości i czy jesteś cie za czy przeciw oczywiście wszystkich wam nie zdradzę bo nie było by niespodzianki :D. Pytania macie poniżej od myślników podmurowane jeżeli zechcecie na nie odpowiedzieć to piszcie np 1. (Swoja wypowiedz)

2. (Swoja Wypowiedz)

PYTANIA:

1. Czy chciał byś PvP na wyspach przy czym można było by podbić inna wyspę otrzymując za nią ranking oraz zdejmując z niej cuboid

2. Czy chciał byś drop z cobbleston'a oraz z ston'a tylko bardzo mały np 0.40 na Węgiel z cobblestona i np 0.50% z stona

3. Czy chciał byś możliwość zakupu vip'a bezpośrednio z gry nie tylko za SmS ale za PKT uzbieraze podczas rozgrywki oczywiście VIP miał by tylko rożne bajery typu zmiana skina czy tez noszenie kogoś na plecach być może dostęp to większej ilości aren a jakich to już wam nie zdradzę :P

4. Czy chciał byś nowe maszyny typu: Automatyczny generator stona/Cobbla Automatyczny szybszy piecky x2 wiecej przepalonych surowców Automatyczne BlockBreakery ITP

5. Czy chciał byś Ranking Wysp oraz Graczy zależny od wielu rzeczy takich jak ranking gracza, czas spędzony na serwerze ilość wykopanego surowca ilość zabójstw 

6. Czy chciał byś nowe achivmenty za które otrzymywał byś PKT do zakupu VIP i innych

7. Czy chciał byś zagrać na takim serwerze gdzie byś się nie znudził po 15 minutach rozgrywki :P ?

Piszcie w postach poniżej odpowiedzi :P A jeżeli chcieli byście coś dorzucić to piszcie śmiało :D A jeżeli chodzi o napisanie tego wszystkiego to się już nie martwcie Serwer będzie w 100 % po polsku i nie znajdziecie na nim żadnego pluginu którego dotychczas widzieliście ;P Liczę na waszą aktywność

BETA TESTY BĘDĄ OTWARTE ZA 3 DNI PISZCIE NA PW ZGŁOSZENIA Z WASZYMI NICKAMI JEŻELI CHCECIE WZIĄĆ UDZIAŁ W BETA TESTACH I OTRZYMAĆ DODATKOWE BAJERKI NA START SERWERA

Opublikowano

1. Nie jeśli np vip miałby fly

2. a jak inaczej zdobywac itemy bez dropu z cobbla? lol??

3.jesli nie zaoferujesz nic vipowi dobrego tylko np zmiane skina jak pisales nick nie kupi czyli server sie nie utrzyma;/

4.Czemu nie ale tez bez przesady

5.Ranking wysp spoko + ten z wykopanymi surowcami:)

6.Można dać ale za co te achivy mialy by byc?

7.Skyblock troche nudny tryb bo tak naprawde musisz kopac/budowac/sprzedawac/kopac/kopac/budowac i tak mniejwiecej wygląda gra

fajny pomysł z tym blockbreaker ale też nie może być to przegiete

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

@dekros123 Dzięki za wypowiedz i co do utrzymania serwera to jest to moja własna maszyna wiec na pewno serwer nie panie :P Achivy chodzi o to że np dostajesz achiva za ukończenie + Pkt do sklepu  areny nie powiem jakiej za to pkt i inni gracze wybierając się z tobą na tą arenę drugi raz wiedzieli by czy wiesz jakie taktyki zastosować tam by przetrwać. Vipy miały by wiele ciekawych funkcji ale nie takich które dawały by im duża przewagę nad zwykłym graczem bo tu nie chodzi o P2W tylko o P4F play for fun ;P

Dodaje SS komend z Wysp To nie są wszystkie :P

post-671759-0-65113600-1408145560.png

Opublikowano

wielkość wyspy 21x21??? zamała na jednym z skyblocków (nie dam ip bo reklama i pkt;//) jest wyspa 77x77 i są zamałe minimum jak dla mnie to 100x100

Co ja tutaj robie...

Opublikowano
144 GB ramu 8 rdzeniowy procesor 3.2 GHz

A teraz bym poprosił byś podał prawdziwe zasoby jakie będzie miał przypisane serwer, bo dane maszyny hostującej to nie to samo...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

JAPA SUKO  NIE  ZNASZ SIE  A SIE WYPOWIADASZ NASTEPNYM RAZEM PRZECZYTAJ WSZYSTKO A NIE TYLKO  TO  CO  CHCESZ PISZE ZE TO JEGO  MASZYNA POZDRAWIAM. A Z GŁOWA WSZYSTKO OK . THX

Opublikowano

Grzecznie się spytałem Drahonix'a, uzyskałem odpowiedź, ale ty masz z tym problem, nie wiem może udaj się do psychologa i u niego wylewaj swoje żale i frustracje?

106071453484304291456.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...