Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoL i Na

eKles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Podczas uruchamiania launchera League of Legends pojawia nam się proces "PMB.exe"

Klikamy Zakończ proces, w ten sposób zyskujemy mniejszy ping, ogólnie nasz internet dostaje 20-25% kopa. Jak było w moim przypadku ? Ostatnio zauważyłem dziwny ping o różnych godzinach, obwiniałem za to dostawcę internetu, aż tu nagle patrze że ten proces działa jak torrenty, czyli podczas gdy program ten jest uruchomiony, nasz ping ma "dziwne skoki" które wywołują "dziwne lagi" w grze. Były ostatnio 2 tematy na ten temat, po wyłączeniu PMB.exe problem ustąpił.Jedyny minus, przy każdym uruchomieniu launchera trzeba powtarzać czynność.Dodam jeszcze że ten sposób jest dla osób które walczą ostatnio z "dziwnymi lagami" w grze. Możemy również pozbyć się problemu na stałe odinstalowywując program z Panel sterowania/Dodaj lub usuń programy

Tyle udało mi się wyskrobać w 5 min.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...