Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AP Nidalee mid

Arbich

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale ja nie pytałem sie, czy lepsza jest ad. Pytalem sie, czy da sie nia dalej grac na midzie.

To ci odpowiedziałem.

Nie, lepsza jest ad top.

tPYPXDZ.png

,,century outlaw"

Opublikowano

Teraz rzadko widywana, lecz w odpowiednich rękach może dużo zdziałać - choć to można powiedzieć o każdej postaci.

Jak ja widzę, gdy ktoś pisze "nida mid" to już wiem, że trzeba będzie temu dzieciakowi pomóc bo sobie nie poradzi.

Generalnie jest wiele innych postaci które potrafią więcej zdziałać bez dobrego skilla.

PQpAnug.png

Uczeń
Opublikowano

Jeśli ją na prawdę dobrze ogarniasz to i coś ugrasz, ale jeśli dopiero zamierzasz uczyć się nią grać to lepszym pomysłem będzie top.

Opublikowano

nie, dzidą nie da się praktycznie trafić, to juz nie ten dmg

Brąz ile?

Jeśli ktoś ogarniał AP nidalke przed reworkiem to dla niego był to spory buff. Jeśli ktoś potrafił tylko spamić Q to nerf. I jeszcze ten typ wyżej... "0 dmg". Dmg z dzidy został taki jak był. Ale bo na LCS sie juz AP nie gra to boby będą mówić, że słaba. Przed reworkiem, żeby kogoś zabić trzeba było dwa razy trafić dzidą, teraz trafiasz raz, doskakujesz, E i Q i pa pa.

Opublikowano

Odkąd ma na Q tygrysa przeliczniki pod AD, większość AP damagu zadajesz z dzidy, która ma 2x mniejszy hitbox. Czyli Don Graves ma racje  :P

Brąz ile?
Jeśli ktoś ogarniał AP nidalke przed reworkiem to dla niego był to spory buff. Jeśli ktoś potrafił tylko spamić Q to nerf. I jeszcze ten typ wyżej... "0 dmg". Dmg z dzidy został taki jak był. Ale bo na LCS sie juz AP nie gra to boby będą mówić, że słaba. Przed reworkiem, żeby kogoś zabić trzeba było dwa razy trafić dzidą, teraz trafiasz raz, doskakujesz, E i Q i pa pa.

Jak się gra na bolu to AP też jest dobra. Ja gram pod AD bo bol jest mi obcy. 

Opublikowano

@TheGuardiaN

Z dzidy juz sie nie da trafic, ta zmniejszona szerokosc boli to my powinnismy sie spytac braz ile bo w brazie ludzie sie nie ruszaja i na lajcie trafisz keepo

Nie nida ap poszla do piachu

Przecież z tego powodu, że mniejszy hitbox to można łatwiej trafić przelatuje przez małe odstępy minionów o.O

Opublikowano

Odkąd ma na Q tygrysa przeliczniki pod AD, większość AP damagu zadajesz z dzidy, która ma 2x mniejszy hitbox. Czyli Don Graves ma racje :P

Jak się gra na bolu to AP też jest dobra. Ja gram pod AD bo bol jest mi obcy.

Radze pocwiczyc skillshoty. Dzida + E i Q tylko na dobicie. Zobacz sobie jaki dmg ma E w formie kota pod AP. I poczytać moje posty, zanim sie powie, ze uzywam BoLa, bo po nich akurat widać, że wszystkim BoLowcom życzę perma na IP. I to samo kieruje do "prosa" o ile dobrze pamiętam z silvera ( nie widze plakietki, bo pisze z telefonu) - frectusa.

Opublikowano

Imo jest słaba, 0 damage. Niby w late te dzidy coś robią ale imo dalej za mało żeby była w tier 1/2 miderów

I wypowiadają się tutaj osoby, które nie mają o tej postaci zielonego pojęcia. Nida jest OP tak jak była, na mida, na support'a (Budowanego pod AP;>) jest kozak opcją, żadne AD.A jeśli ktoś twierdzi, że Nidalee nie ma dmg to zapraszam na 1 vs 1. Jedna z moim zdaniem lepszych postaci pod względem dmg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...