Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrzypiące L2 i R2 w padzie od PS4 - jak naprawić to samemu?

djmati5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mój pad od PS4 zaczął niedawno skrzypieć przy wciskaniu L2 oraz R2. Czytałem, że jest to dosyć normalne i można to odesłać na gwarancję. Jednak zaczął się weekend i nie mam jak go wysłać, a poza tym większość ludzi, którzy wysłali pada na gwarancję z tym problemem, czekało na niego 3 tygodnie lub więcej, a to niestety odpada póki co.

Więc stąd moje pytanie, da się to jakoś naprawić własnymi sposobami ale żeby nic nie uszkodzić i nie zepsuć? Tak jak pisałem, Wysyłka na gwarancję obecnie nie wchodzi w grę.

Jakieś porady?

Z góry dziękuję za odpowiedź. ;)

Opublikowano

Nie, lepiej się nie baw w to sam, najlepiej idź do znajomego, który się na tym zna albo po prostu poczekaj, chyba nie przeszkadza to aż tak bardzo w grze ;)

Opublikowano

Przeszkadza i to bardzo. To nie tylko słychać jak skrzypi, choć samo to już jest wkurzające, to na dodatek czuć jak to skrzypi. Ciężko to trochę opisać, lepiej jest, jak ktoś to sprawdzi samemu. 

W każdym razie, dzięki. To pozostaje mi wysłać pada na gwarancję i czekać, pewnie koło miesiąca. Nie znam nikogo u mnie z okolic, kto mógłby się na tym znać.

To chyba by było wszystko, więc dzięki jeszcze raz.

Temat do zamknięcia ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...