Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pad do FIFY PC. Czy jest różnica między xboxowym, a...

LoorDziK123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam zamiar kupić pad do FIFY 15 PC ogólnie do fify,nie zależy mi na wygodzie,nowoczesności,ale aby wszystko w tym padzie działało.Jest jakaś różnica między padem od xboxa,a zwykły padem za 20 zł??Pomijając prawy analog,który dałbym sam radę naprawić.Chodzi mi o różnice typu inny przycisk,gorsza reakcja.

Opublikowano

Od jakichś dwóch lat mam pada Wireless od xBoxa i gra mi się na nim super. Jedyna wada to to że dosyć szybko się rozładowywuje. Różnica jest taka że te pady łatwo uszkodzić i ogólnie są gorsze jakościowo. Ogólnie jak się do jednego przyzwyczaisz to na inny ciężej się przesiąść.

4043121350.png

Opublikowano

Chodzi mi głównie o to,aby nie przepłacać za droższy pad skoro kupię za 20 zł i będzie miał te same funkcje.Dla mnie może być wykonany z drewna :),dbam o swoje rzeczy i nie rzucam napotkaną rzeczą,gdy coś mi pójdzie nie tak :).Każdy piszę bierz droższy bierz droższy,ale to nie oznacza,że lepszy.Niech wypowie się ktoś kto ma tego najtańszego pada,bo wiadomo,że pad od xbox'a będzie w porównaniu do słabszego lepszy.

Opublikowano

człowieku nie polecam ci takich tanich w ogóle! Jak kupiłem za 12 zł i lewy analog sam skręcał w bok i musiałem go szturchnąć zeby się ogarną nawet rozkręcanie nic nie dało, i po 3 tygodniach jebłem go o ścianę i się cały rozwalił, szczerze odradzam.

Opublikowano

człowieku nie polecam ci takich tanich w ogóle! Jak kupiłem za 12 zł i lewy analog sam skręcał w bok i musiałem go szturchnąć zeby się ogarną nawet rozkręcanie nic nie dało, i po 3 tygodniach jebłem go o ścianę i się cały rozwalił, szczerze odradzam.

Podobnie mój kolega. Dwa pady już rozwalił i to wcale nie musiał się przy tym natrudzić. Ale jak już kupisz droższy pad to czujesz do niego jakiś tam respekt i dbasz o niego bardziej niż o siebie :)

4043121350.png

Opublikowano

Ja radził bym zainwestować w pada o X'a naprawdę super pad którym gra się super,oraz starczy Ci na długo jeśli nim nie będziesz rzucał :)

Opublikowano

A u niektórych odwrotnie chwalą sobie te tanie pady,może kupiłeś wadliwy produkt od razu.Jak tak to jaki polecacie dobry pad,ale nie za drogi.

Radze kupić jeden porządny pad, niż kupować co chwila to nowy. :)

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

To może ostatnie finalne pytanie,lepiej kupić nowego pad'a czy używanego za mniejszą cenę do tego gamepada xbox 360???Chcę wydać mnie,ale też mieć pewność,że nie zepsuje się po kilku miesiącach.

Czy ten http://allegro.pl/pad-kontroler-xbox-360-komputer-pc-gwarancja-i4489389304.html

a ten jest tej samej firmy to znaczy microsoft czy podróba

http://allegro.pl/pad-przewodowy-xbox-360-zielone-diody-czytaj-opis-i4514874320.html

Opublikowano

To może ostatnie finalne pytanie,lepiej kupić nowego pad'a czy używanego za mniejszą cenę do tego gamepada xbox 360???Chcę wydać mnie,ale też mieć pewność,że nie zepsuje się po kilku miesiącach.

Kup nowego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...