Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Rankedy

Brajan357

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak wiecie Brąz to tak zwane "elo hel" . Czasami to prawda a czasami nie. Ostatnio grałem rankeda i przegrałem. Nie będę mówił ze to wina mojego teamu bo tak zachowują się ludzie którzy chcą koniecznie wygrac. Wiec mam problem jestem B III  przegram 1 rankeda i spadam do 4. Wiec chciał bym was zapytać jaką postacią mam grać lub ewentualnie jaką mam kupić.

Gdzieś tu będą postacie które posiadam.
Serdecznie dziękuje za pomoc.

post-404355-0-94357300-1408130900_thumb.png

Opublikowano

Polecam Yi do jungli:

+ farm, ganguj tylko wtedy kiedy zdobędziesz killa

+ doskok z Q

+ heal z W

+ E biernie dodaje dmg a po użyciu dodatkowo nieuchronne dmg

+ R daje ms + as

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Jak umiesz grać to Yasuo

+manaless

+dashe

+shield

+harras

+ściana, która blokuje AA i niektóre umiejętności

+doskok

+podrzucenie

+"plejsy"

Kup Caitlyn

+range

+harras

+passywa do wymian na lini

+trap

+escape

+slow

-zależna od AS w late

Opublikowano

Radzę grać Nasusem, Fizzem, Akali, Tryndamere, Yasuo, Draven, Pantheon jeżeli umiesz grać tymi postaciami to staraj się Carryować, może jeszcze Fiora nafeedowana jest dobra chyba, że jakiś tank jest to Fiora nie bedzie taka dobra. Może jeszcze Vayne czy Darius. Riven jest bardzo dobra na solo topa. Ogólnie to masz bardzo dobrych champów. To że przegrywasz nie znaczy że masz słaby team, poprostu przeciwnicy byli lepsi.

Uczeń
Opublikowano

Na brązy polecam:
Ryze.

+Dzięki buildowi pod manę można spamować skillami do woli

+Łatwe combo

+Niski cd skilli dzięki pasywie

+Ult przydatny do farmy jak i teamfightów

+Ściąga adcarry na combo

+Łatwo odcinać od farmy

+Świetna postać na topa jak i mida, ja preferuję topa

+W miarę tankowaty

Tryndamere.

+Łatwy push

+Może przeskakiwać przez niektóre ściany

+Slow

+Dodatkowy kryt z pasywy

+Sustain

+Ult dzięki któremu możemy greedować/wbijać się w środek TF, zabić ad/apcarry i wyjść żywym

+Fajnie się nim farmi

+Brązy boją się do niego podejść :D

Opublikowano

Możesz wziąć akali. Może nie jest to najłatwiejszy champ, ale jeśli ogarniesz to jest naprawdę niezły fun. Przy odpowiednim buildzie i wyczuciu gry będziesz co raz zabijał. Ogólnie akali ma bardzo duży dmg, jednak potrzebuje czasu na rozwinięcie skrzydeł.

tPYPXDZ.png

,,century outlaw"

Opublikowano

Ja zawsze z brązu wychodziłem Talonem. Jest to niedoceniana postać ale robi pogrom. Tak samo akali czy katarina. Zwłaszcza katarina.

4043121350.png

Opublikowano

Może powiedzmy wprost pewną i najważniejszą rzecz  w lolu. Championy mają drugorzędne znaczenie jeśli nie umiesz grać. Do kerowania najlepsi są assasyni więc po prostu wybierz jednego z nich i naucz sie nim grać na normalach.

Opublikowano

Dokladnie to co mowi @1361622928-U485574.pngBLOCKBUSTER jezeli nie umiesz grac nie wyjdziesz z niego tak czy siak. W bronzie graj swoim mainem i staraj sie nie oddawac linii. Polecam ci katarine na bronzodie. Oni nie maja oczu wiec zabijesz ich zanim sie nawet zorientuja

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...