Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo ważne pytanie. Zakup FIFA 14

kBx18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam pytanie gdyż mam zamiar zakupić "używaną" za 90 zł fife 14 na PS3, i chciałbym się dowiedzieć czy będę mógł mieć własną nazwę klubu/zespołu - że tak powiem własne śmieci ;) Grając przez tryb Ultimate Team.  Gdyż zakupując chciałbym pykać we FUT'a na Ps3 przez neta ;)

Opublikowano

A okey, a jeszcze mi powiedz czy zakup używki w bdb stanie za 90 zł na PS3 to rozsądna cena ;) ?

//Edit:

Mogę dać linka do tej sprzedaży ;) ? [serwis Olx]

Opublikowano

Taak, zależy mi gdzieś w tych okolicach ( miejscowości ) Jeśli można wszystkei offki które znalazłeś ;) na PW

Opublikowano

Dobrze, już wysyłam. Ale nie musisz brać odbioru osobistego. Kurier Ci przywiezie i w większości przypadków sprzedawca pokrywa koszty.

4043121350.png

Opublikowano

No to możesz mi takich znaleźć, a są jakieś zastrzeżenia do tego co wysłałem [znalazłem] ? Do Krakowa mam kilka kilometrów 10-20 min drogi.

Opublikowano

Wysłałem już Ci wszystko na PW. Kurierem bezpieczniej ale oczywiście nie płać przed odbiorem produktu a przy kurierze sprawdź zawartość.

4043121350.png

Opublikowano

Dlaczego bezpieczniej ;D ? Skoro mogę sprawdzić zawartość na miejscu spotkania ;) Tak samo PS3 kupiłem ;D

Opublikowano

A to coś złego że używana ;d ? przecież to prawie to samo a jak zapewnia nie zrysowana więc cóż za problem ;D A jak kurier mi przyjedzie i będe chciał sprawdzić zawartość, to przecież nie da mi wsadzić do konsolki ;d

Opublikowano

Gościu... Jak się uparłeś na tą używaną, to po co tutaj pytasz i wszczynasz dyskusję...:P A żeby nie robić OT, to przecież gdy kupisz tą używaną to przecież będziesz musiał założyć nowy klub itp... Nic nie jest zapisywane na płycie... :D

Opublikowano

Gościu... Jak się uparłeś na tą używaną, to po co tutaj pytasz i wszczynasz dyskusję... :P A żeby nie robić OT, to przecież gdy kupisz tą używaną to przecież będziesz musiał założyć nowy klub itp... Nic nie jest zapisywane na płycie... :D

Ale na koncie origin jest i owszem. Bo jeden kod na jedną grę można użyć tylko na jednym koncie origin. Jestem pewien na 99,99% :)

4043121350.png

Opublikowano

No to będę miał zamiar kupić to o co pytałem, a jeszcze jedno takie pytanko ;p Lepiej kupić na Laptopa [samsung R530] Czy już definitywnie na PS3 na 42Calowym ekranie ? Chodzi mi o przyjemność gry ;)

Opublikowano

Przyjemność? Zdecydowanie PS3. Z silnikiem Ignite to jest miazga. Zwłaszcza na tak dużym ekranie. Chociaż fifę key do PC dostaniesz dużo taniej.

4043121350.png

Opublikowano

Przyjemność? Zdecydowanie PS3. Z silnikiem Ignite to jest miazga. Zwłaszcza na tak dużym ekranie. Chociaż fifę key do PC dostaniesz dużo taniej.

PS3 nie uciągnie silnika Ignite, wejdzie on jedynie na PS4.

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Sami znawcy tutaj siedzą...:P Pewnie, że na PS3, nie ma różnicy pomiędzy wersją PC, a PS3.(no może jakieś drobnostki) Tylko ceny zawodników są lepsze, czyli tańsze na PS3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...