Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pc czy ps4

67bodyproeq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem chce zakupić albo ps4 albo pc i teraz moje pytanie co byscie kupili i czy ten komputer da rade sb z każdą grą na ten rok w wysokich detalach ? - płyta główna MSI Z97-G43 Gaming BOX- procesor Intel Core i5 4690K BOX z odblokowanym mnożnikiem4 x 3,5 GHz Częstotliwość w trybie TURBO4 x 3,9 GHzRAM 8 GB 1600MHZKARTA GRAFICZNA GEFORCE 660 2GB  co sądzicie ps4 czy ten zestaw ?

100-TAK

200-TAK

300-TAK

400-

Gość kamil40013
Opublikowano

Zależy od twoich upodobań.

Ja na swoim miejscu wybrałbym PS4. Konsola ma przed sobą długie życie (6-9 lat). Na konsoli możesz grać w Exclusivy których nie ma na PC. W komputerze z czasem będziesz musieć wymieniać części na lepsze, aby gry śmigały na FHD przy ultra detalach, a na PS4 nie musisz się o to martwić. Problem mogą być ceny gier.

Sam kiedyś grałem na PC, ale odkąd kupiłem PS3 mój PC służy już praktycznie do podstawowych rzeczy. Czasami tylko przyda się, aby pograć z kumplami którzy nie mają konsoli.

Jak już się zdecydujesz daj znać co wybrałeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...