Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Używany pc do gier do 450 zł

ZiomXX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar kupić używanego pc-ta do gier typu CS  , metin i tym podobne. Chciałbym aby się to nie ścinało. Proszę znaleźć mi na allegro , olx itp. jakiś komputer właśnie do 450 zł. Dzięki ;)

Opublikowano

450zl ? To ją już proponuje kupić używane PS3 w metina i CS'a nie zagrasz ale lepsze to niż PC za 450zl.....

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

A powiedz w jakie gry ty byś chciał grać?

Opublikowano

Za 450zl mozna znalezc calkiem ciekawy sprzet, do CSa i metina nada sie idealnie.

Koledzy wyzej, nie to nie jest zart i to ze wy macie komputerki za duzo wieksza kwote nie znaczy ze tansze komputery (uzywane) nie maja prawa dzialac calkiem sprawnie.

Masz tutaj calkiem dobry sprzet za ta cene - markowy zasilacz, znosny procesor, grafika dosyc fajna aczkolwiek bedzie sie troche grzala, nowej generacji dysk, 4gb ramu

http://allegro.pl/asus-500gb-9800gt-i4515667635.html
Opublikowano

No za tą cenę kupi ale będzie musiał dłużej poczekać sam kupowałem używanego za 700,już go nie ma ale ostatnio był AMD Athlon X2 220 3gb ram grafika 3850 gd i dysk 300gb był za 500 do neg. ale już poszedł,

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...