Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gracze nie mogą wbić na serwer

D4n100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Prowadzę serwer na modach i mam taki problem, że gracze nie mogą wbić na serwer (załącznik). Podejrzewam, że źle wgrali mody, ale muszę być pewny, ponieważ straciłem już przez to chyba z 20 graczy (serwer 40 slotów).

post-991869-0-88886100-1408126376_thumb.png

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Serwer jest no-premium, online-mode jest na false. 

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

jest konflikt z id gracza czyli coś innego coś z moda ma id które serwer próbuje przypisać do gracza. U każdego gracza tak jest czy tylko u niektórcyh? i wyślij coś lepszego bo to zdjęcie jest słabe. Najlepiej daj całe logi. Oraz dlaczego co parę sekund serwer wymusza zapis?

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Tylko u niektórych. Zapis jest wymuszany przez skrypt. Logi mam całe zaspamowane tym:

[23:54:20] [Server thread/WARN]: Skipping BlockEntity with id GT_TileEntity_Ores

Opublikowano

Ludzie weźcie pomóżcie !!! Tracę graczy :( w takim tempie serwer kilka dni od startu byłby pełny, a tak to ciągle 0/40 albo 2/40 ...

Kolejny SS:

525111408179419991869.png

Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...