Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Pollux2 - Niesamowita szata Metin2.

daimao.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo. 

Natknąłem się na bardzo ciekawy film,  przedstawia on 
niesamowitą mapę farmerską wykonaną przez DesGameTV (YT). 
Mapa jest niesamowicie wielka, każdy szczegół został odpowiednio zadbany. 
Jestem pod wielkim wrażeniem, że komuś się chciało zadbać tak dokładnie o tak wielką mapę. 
Moim zdaniem mapa prezentuje się EPICKO. 

Zapraszam do obejrzenia:

https://www.youtube.com/watch?v=JJ6HswAgA64

Opublikowano

Widziałem jego kanał już jakiś czas temu chyba Tauben go promował nawet.. Mapki robi ładne bo z pomysłem i wie jak mają one wygladąć jeżeli ma sie pomyśł i dokładny obraz mapy to zrobienie jej w WE nie jest jakies trudne.. Oraz jego tekstury sa lepszej jakosci.

Opublikowano

Jakieś wielkości jest ta mapa? :O przydałaby się taką mapa na polskim serwerze, wygląda fantastycznie, jak nie z metina.

Opublikowano

i teraz weź zepsuj cały efekt dodając stare modele mobów i postaci o.O

świetna mapa ale trochę przesadził z tymi drzewami rosnącymi na tak stromych górach.

Hejo

Opublikowano

i teraz weź zepsuj cały efekt dodając stare modele mobów i postaci o.Oświetna mapa ale trochę przesadził z tymi drzewami rosnącymi na tak stromych górach.

Przecież to dodaje uroku mapie :O spójrz jak to wygląda z daleka jak pokazuje... wygląda świetnie. Moby trudno dopasować ale zawsze można też popracować nad mobami. Mapa jest dobra, można na niej zrobić expowiska na wiele przedziałów lvlowych.

Opublikowano

Yo. 

Natknąłem się na bardzo ciekawy film,  przedstawia on niesamowitą mapę farmerską wykonaną przez DesGameTV (YT). 

Mapa jest niesamowicie wielka, każdy szczegół został odpowiednio zadbany. 

Jestem pod wielkim wrażeniem, że komuś się chciało zadbać tak dokładnie o tak wielką mapę. 

Moim zdaniem mapa prezentuje się EPICKO. 

Zapraszam do obejrzenia:

https://www.youtube.com/watch?v=JJ6HswAgA64

Mapka jest epicka szkoda że nie ma jej na polskich serwerach metina czy też na jakimś porządnym prywatnym serwerze :P

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...