Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terenzo v3 Game 2089

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wgralem pety itp. Jak na poczatku quest jest na pety wgrywany, a mianowicie przy 1 zalozeniu maszyny to dziala, jednak jak kombinuje np. usuwam questy inne ( np . give_basic_weapon )  - od skrzynki, to pety juz nie dzialaja . Czego to moze byc przyczyna ?

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

@Adonis6Xp

spam jest zbedny

@2xup

Podalem przyklad;) Osoba tez przy dropie z szkat etc.

A jeszcze raz co do pana wyzej, te pliki mialy zmieniane game, wiec nie jest 'oryginalne  od terenzo'. Czekam dalej na odpowiedz z jakiej to przyczyny

Nic nie bede zmienial, gdyz to jest dla mnie najlepsza podstawa; )

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

Hmmm mówisz że wgrywasz questa - działa.

Gdy usuniesz jakiegoś questa - nie działa.

Wykonujesz sh make, czyli usuwasz wszelkie questy i instalujesz tylko te które znajdują się w pliku localelist

Mam nadzieje że pomogłem :)

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

0 pomocy, robilem to?

Opublikowano

reff

Opublikowano

Ludzie chcą ci pomóc, tylko ty sam tego w żadnym stopniu nie ułatwiasz, sam temat napisałeś tak że ledwo co da się z tego zrozumieć.

"quest jest na pety wgrywany, a mianowicie przy 1 zalozeniu maszyny to dziala", "jak kombinuje np. usuwam questy inne"...

74f31dbf1675f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...