Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze ściąganiem aplikacji - Galaxy S+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :)

Mam problem z moim 3,5-letnim Samsungiem Galaxy S+, nie mogę pobierać aplikacji ze Sklepu Play. Próbowałam z wieloma, niestety wszystkie próby kończyły się na 6-godzinnym inicjowaniu i błędzie pobierania. Raz udało mi się jakąś aplikację (nie pamiętam jaką :P) ściągnąć w 40%, po czym wystąpił błąd. Używałam telefon jakieś 2 lata, później korzystałam z innego a parę miesięcy temu wróciłam do opisywanego. Przez owe 2 lata wszystko działało, a teraz jestem zmuszona pobierać aplikacje w formie plików z Internetu. Dodam, że przy każdym pobieraniu telefon był połączony z Internetem - w formie kupionego (nie 3G) i WiFi.

Czy mogę coś zrobić, żeby móc znów normalnie pobierać aplikacje?

Opublikowano

Jaki błąd? Usuń konto Google i dodaj z powrotem.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Wydaje mi się, że numer to chyba 625 albo 265, i jest to błąd pobierania, ale nie jestem pewna.

Mam je usunąć ze Sklepu czy z ustawień? I w ogóle jak?

Z ustawień. Wchodzisz w konta - Google - Twoje konto - kliknij przycisk opcji - usuń. I dodaj z powrotem.

Opublikowano

Ale w ustawieniach mam od razu Konta i Synchronizacja i po kliknięciu spis kont i nijak nie da się nic zrobić oprócz dodawania i synchronizowania - ani przyciskiem menu, ani żadnym klikaniem.

Opublikowano

Ale w ustawieniach mam od razu Konta i Synchronizacja i po kliknięciu spis kont i nijak nie da się nic zrobić oprócz dodawania i synchronizowania - ani przyciskiem menu, ani żadnym klikaniem.

Konta - Google - Twoja nazwa i tam usuwasz. Tam gdzie wybierasz, co na być synchronizowane.

Opublikowano

Ale u mnie nie ma czegoś takiego ;-;

Tylko: Ustawienia > Konta i synchronizacja > Opcja danych w tle i autosynchronizacja i spis kont, z czego jedno to nieużywane google a inne to właśnie to synchronizowane którego używam, próbowałam je synchronizować ale to nic nie dawało.

A mam jeszcze 600 MB wolnego miejsca, więc spokojnie by mi star czyło na kilka aplikacji.

Opublikowano

Bleh. Touchwiz... No dobra. 

1. Wejdź w ustawienia.

2. Poszukaj kategorii "Konta i synchronizacja"

3. Wybierz taką ikonkę "G"

4. Gotowe, tam mozesz je usunąć.

#teams4bal

Opublikowano

Znalazłam to usuwanie konta gdzie indziej w telefonie, dodałam znowu, ściągnęłam Messengera, wszystko fajnie, 100%, ale się nie instaluje, a w Sklepie Play jest napisane że trwa pobieranie. ;-;

Opublikowano

Zrób kopię ważnych dla Ciebie rzeczy i przywróć do ustawień fabrycznych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...