Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy podawanie refflinku np. widzom jest zakazane?

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Raczej nie, w końcu jakby nie patrzeć to zapraszasz ludzi do gry, a na tym ten program polega.

Opublikowano

Ja mysle, ze mu jebna bana tak jak newerwinterowi on tez mial za refy jesli sie nie myle

Opublikowano

proponuję pisać do supportu o wyłudzanie refków :D rozpierdol znowu będzie xD

Ciebie powinni wyrzucić z tego forum za zaniżanie poziomu intelektualnego i cebulactwo. Może zróbmy wniosek do administracji mpcforum o wyjebanie Cie stąd, co Ty na to?

@topic

Obie rzeczy nie są zakazane, jeśli streamer mówi "jeśli wam się nudzi to zróbcie mi refka" to chyba normalne

Opublikowano

Ciebie powinni wyrzucić z tego forum za zaniżanie poziomu intelektualnego i cebulactwo. Może zróbmy wniosek do administracji mpcforum o wyjebanie Cie stąd, co Ty na to?

@topic

Obie rzeczy nie są zakazane, jeśli streamer mówi "jeśli wam się nudzi to zróbcie mi refka" to chyba normalne

Oczywiście, że w jakikolwiek sposób zachęcanie kogoś do zrobienia refa jest zabronione :P

tPYPXDZ.png

,,century outlaw"

Opublikowano

Oczywiście, że w jakikolwiek sposób zachęcanie kogoś do zrobienia refa jest zabronione :P

Pokaż punt regulaminu użytkowania bo gadasz głupoty

"Branie udziału w działaniach, które w wyłącznej ocenie Riot Games polegają na oszukiwaniu innego użytkownika Gry, w tym, lecz nie wyłącznie, „wyłudzeniach" czy „socjotechnice"."

http://eune.leagueoflegends.com/pl/legal/termsofuse

Dis nie oszukuje nikogo, mówi co dostanie za refy i robi je kto chce, nikt nie musi więc nie wyłudza.

wyłudzenie «przypadek uzyskania czegoś, zwłaszcza pieniędzy, w wyniku podstępu, kłamstwa lub oszustwa»

Opublikowano

Pokaż punt regulaminu użytkowania bo gadasz głupoty

"Branie udziału w działaniach, które w wyłącznej ocenie Riot Games polegają na oszukiwaniu innego użytkownika Gry, w tym, lecz nie wyłącznie, „wyłudzeniach" czy „socjotechnice"."

http://eune.leagueoflegends.com/pl/legal/termsofuse

Dis nie oszukuje nikogo, mówi co dostanie za refy i robi je kto chce, nikt nie musi więc nie wyłudza.

wyłudzenie «przypadek uzyskania czegoś, zwłaszcza pieniędzy, w wyniku podstępu, kłamstwa lub oszustwa»

Socjotechnika to manipulacja społeczeństwem, coś jak dzisiejsza telewizja. Niby nic z refów nie masz, a ludzie je wykonują. Umiejętne operowanie mózgami takich debili jak JP Armia.

Opublikowano

Socjotechnika to manipulacja społeczeństwem, coś jak dzisiejsza telewizja. Niby nic z refów nie masz, a ludzie je wykonują. Umiejętne operowanie mózgami takich debili jak JP Armia.

Można tak samo przyjąć że zwis manipuluje swoimi cipolizami aby go donejtowali i robili właśnie refki, w końcu jest dla nich ideałem osoby stającej naprzeciw tyranii cziterów (coś jak nieznany z imienia robotnik z wąsami na czele zbuntowanych robotników :D). Ludzie dali mu 200 zł które poszło się jebać, w końcu na konto poszedł perm.
Opublikowano

Można tak samo przyjąć że zwis manipuluje swoimi cipolizami aby go donejtowali i robili właśnie refki, w końcu jest dla nich ideałem osoby stającej naprzeciw tyranii cziterów (coś jak nieznany z imienia robotnik z wąsami na czele zbuntowanych robotników :D). Ludzie dali mu 200 zł które poszło się j****, w końcu na konto poszedł perm.

Tobą niestety manipuluje nienawiść i wiek... ciekawie kiedy to ci się znudzi :)

Opublikowano

Tobą niestety manipuluje nienawiść i wiek... ciekawie kiedy to ci się znudzi :)

Nie będę tolerował idioty który nie umie grać, rzuca bluzgami na prawo i lewo, wyciąga kase od nieświadomych "fanów" (pewnie też po 10 latek hehe) i jest hipokrytą (walczył z wiatrakami - niby zbanował nitra a tak naprawdę przybyło bolowców). Tak samo nie mam zamiaru dyskutować z jego "fanami" bez argumentów. Nara. Chyba że powiesz coś ciekawego w celu nawiązania merytorycznej rozmowy to zapraszam tu albo na PW. 

Opublikowano

Wyciąga kase od nieświadomych "fanów" 

Zrobił sobie fejm to teraz ma, nie ma czegoś takiego oglądasz = płać. Wpłaty są całkowicie dobrowolne i teraz dodatkowe trzeba zapłacić żeby je dostawać (ze strony streamera).

(pewnie też po 10 latek hehe)

No nareszcie znamy twój wiek! Welcome!

Opublikowano

Zrobił sobie fejm to teraz ma, nie ma czegoś takiego oglądasz = płać. Wpłaty są całkowicie dobrowolne i teraz dodatkowe trzeba zapłacić żeby je dostawać (ze strony streamera).

No nareszcie znamy twój wiek! Welcome!

ale ja mówiłem o jego fanach HE_HE

twoi koledzy właśnie z wyżej wymienioną ilością wiosen donejtują go i myślą że są przez to fajni. Następnie staje się to ich głównym argumentem, że są tacy dobrzy, wspierają disa, a inni to cebule.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...