Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest jakiś program/strona w której można sprawdzić ping drużyny przeciwnej?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czasami zdarza się że ktoś z twojej drużyny, lub przeciwnej ma lagi. Kiedyś było widać ping wszystkich, teraz niestety tylko swój ;/

I stąd to pytanie, czy jest jakiś sposób by sprawdzić ping swoich towarzyszy, jak i przeciwników ? 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Widać jak załączasz Leageusharpa do gry ;)

tylko właśnie mam z nim taki problem że gdy go załączam to od razu "program przestał działać" i dopiero w grze/późniejszej fazie ładowania postaci się włącza 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

tylko właśnie mam z nim taki problem że gdy go załączam to od razu "program przestał działać" i dopiero w grze/późniejszej fazie ładowania postaci się włącza 

To go zrestartuj i odznacz i zaznacz jakiś skrypt

<3

Koza Gold

Opublikowano

BoLem się nie zajmuję, ale mogę pomóc Ci przy L# :)

Uruchamiaj jako administrator, folder z L# miej na pulpicie, L# włączaj dopiero w czasie ładowania. To są możliwe rozwiązania Twojego problemu.

Take it easy my friend

Opublikowano

Robak, poprostu dopiero podczas ładowania włącz LeagueSharp (jako administrator) i przejdź do lola spowrotem, wtedy powinno zadziałać i będziesz widział ping :) Ja np. już 2 razy to wykorzystałem bo enemy adc miał 250 pingu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...