Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa 14 - błąd po wciśnięciu "Graj"

grek102

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem od 2 tygodni, że jak klikam graj to często wyskakuje mi ten błąd po kliknięciu graj i po ukazaniu tego loga EA. "http://screenshooter.net/100063854/vkpclyc". Jak uruchomię od nowa komputer to za pierwszym razem się włączy, ale jak przez dłuższy czas bd użytkował z komputera to właśnie wyskakuje ten błąd.

Macie pomysł jak rozwiązać?

Opublikowano

Ew. Reinstalka gry chociaż nie wiem czy naprawa to nie to samo. Może uszkodził Ci się jakiś plik. Spróbuj jeszcze poaktualizować sterowniki do karty graficznej i directx.

4043121350.png

Opublikowano

Windows 7.

Zrobiłem reset PC i spróbowałem od nowa i nie działało. Potem zrobiłem te same ustawienia (Odznaczyłem "uruchom jako administrator" i tryb zgodności) i działa.

Ale teraz pewnie bedzie się kładło ten pgrogram nie działa.

Opublikowano

To spróbuj tak:

Wchodzisz w moje dokumenty i usuwasz lub przenosisz folder FIFA14 np. na pulpit, byle nie było go w moich dokumentach i gra stworzy nowe pliki zapisu. Włącz gre i sprawdź czy działa.

Jeżeli to co wyżej napisałem nie działa, wyłącz przechowywanie plików zapisu w chmurze i ponownie zrób to co wyżej na napisałem, czyli przenosisz gdzieś folder FIFA14 z dokumentów.

Musisz się liczyć z tym, że stracisz zapisy kariery i turniejów offline, ale FUT pozostaje taki jak był wczesniej.

4043121350.png

Opublikowano

Moje dokumenty--->FIFA14----->fifasetup

Usuń zawartość fifasetup i wklej to :

ASPECTRATIO = 1.33333
CONTROLLER_DEFAULT = 0
DISABLE_WINDAERO = 0
FULLSCREEN = 0
MSAA_LEVEL = 0
RENDERINGQUALITY = 3
RESOLUTIONHEIGHT = 1050
RESOLUTIONWIDTH = 1680
SCREEN_SLEEP = 33
VOICECHAT = 1
WAITFORVSYNC = 1

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...