Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Napastnik Bundesliga

seyeyw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie; nie jestem pewny czy dobry dział wybrałem na takie pytanie, ale chyba tak. Poszukuje dobrego napastnika w bundeslidze, za którego kupie za ok. 1kk na PC polecicie coś? Grałem NIF Lewandowskim, Ałbamajangjem, Hunteelarem, ale żaden z tych mi nie pasuje. Lubie sobie strzelić z daleka, efektywnie wykończyć, sporadycznie korzystam z główek.

Opublikowano

Innego napastnika w Bundeslidze nie znajdziesz, Huntelaar, lewandowski, aubameyang, muller i Robben który kosztuje za dużo jak na twój budżet.

Muller w wersji (89) kosztuje trochę poniżej 1 mln. Wszystkie statystyki ma wypompowane, nie jest wolnym klocem. Zawsze możesz go wypróbować.

4043121350.png

Opublikowano

Ja bym Ci w każdym razie radził przetestować mullera np. w szybkim meczu, a jeśli nie to zobacz jeszcze TOTS Raffaela. Drogi nie jest i możesz go sobie spokojnie kupić.

4043121350.png

Opublikowano

Shaqiri IMOTM tylko on z głowy nie strzeli. W ostateczności Firmino przerobić na N, albo pozostaje srebrna bestia Mlapa. :)

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...