Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Divine World s2 - Serwer istnieje nadal ?

Umpalumpas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kiedyś grałem na serwerze Divine World s2. Serwer bardzo mi się podobał. Od jakiegoś czasu naszła mnie ochota, żeby zagrać od nowa na tym serwerze, ale mam problem. Żaden link nie działa do strony tego serwera. Wie ktoś co może z tym serwerem się stało ? Albo jak zmienił nazwę to niech ktoś mi da linka. Dzięki z góry.

Opublikowano

Sprawdziłem teraz GladoR'a i działa. :(

Upadł, Dark wolał wydać kasę na inne gówno niż opłacić Divine. 

Szkoda :/. Zaczne na Gladorze bo widze że działa ;)

Opublikowano

Glador jeszcze stoi żeby trochę kasy natrzepać :). Ale spokojnie, jeszcze trochę i znowu glador upadnie jak Divine i skończy się maszynka do zarabiania. 

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

DW S2 upadł. GladoR dostał został zresetowany, wiec masz szansę się wybić. :)

Pewnie zaraz zostanie zamknięty, bo Dark poczuł brak kasy i pomyślał, że zrobi reaktywacje, aby trochę mamony wpadło. Pełno bugów.

Lepiej tam nie graj, bo tylko stracisz czas ;) 

giphy.gif ­

Opublikowano

Pewnie zaraz zostanie zamknięty, bo Dark poczuł brak kasy i pomyślał, że zrobi reaktywacje, aby trochę mamony wpadło. Pełno bugów.

Lepiej tam nie graj, bo tylko stracisz czas ;) 

Współpracowałem z Darkiem i wiem jaki on jest. Na początku zaopiekuje się serwerem, a potem będzie robił spacerki do bankomatu. Jedynie Crypto utrzyma serwer, bo to porządny chłop.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...