Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sony xperia L

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłem posiadaczem tego telefonu, przyjazny w obsłudze, jednak jest mało wytrzymały. Głównie chodzi mi o szybkę. Spadnie i po nim. stukniesz mocniej i po nim, tak było w moim wypadku.

Także wizualnie wszystko ładnie, sprawny, miły interfest i łatwy w obsłudze, ale technicznie jak spadnie, to do niczego.

Jednak jego dane techniczne są bardzo dobre.

07474384552300854516.jpg

Uciekając od siebie, nie staniesz się wolny.

Opublikowano

http://allegro.pl/sony-xperia-l-bez-simlocka-gwarancja-pl-menu-i4488026207.html

Można zaufać temu sprzedającemu? 

Up. Ja od samego początku kupuję to  bo mam ten sam problem z telefonami ;) Często spadają.

Można zaufać, kupowałem od nich Samsung Galaxy Mini 2. Jest to zaufana firma.

07474384552300854516.jpg

Uciekając od siebie, nie staniesz się wolny.

Opublikowano

Ogólnie telefon bardzo ładnie wygląda i jest stylowy. Super trzyma się w dłoni ale miałem okazję go dotykać tylko w sklepie Plusa (bez skojarzeń:D)

4043121350.png

Opublikowano

Mam taką Xperie i polecam jeśli Ci się podoba. Największą wadą jest jednak trzeszcząca obudowa i szwankujący multitouch. O ile problem z obudową da się rozwiązać kupując jakiś cover to tego drugiego już nie. Wadą jest też pasek nawigacyjny zintegrowany z ekranem. Mianowicie zmniejsza wielkość ekranu z 4.3' do ok 4.1'. 

A z zalet to można wymienić dobry ekran, dobry aparat (próbka zdjęć w mojej recenzji) i kształt obudowy, który jest rewelacyjny. Dobrze wygląda przypominając Arc S i jednocześnie masz pewny chwyt. Wydajność rzędu 14000 w AnTuTuBench też jest dobra (widać ją w grach).

Ale w podobnej cenie dzisiaj można dostać coś lepszego z akt. systemu do najnowszego od samego producenta.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

W takim razie co możecie mi polecić do 600zł ( nowy z allegro od pewnego sprzedawcy ) ? Wiadomo, że w salonach nie będę kupował bo dwa razy drożej by mi wyszło ;D

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Macie jeszcze jakieś propozycje w tej kategorii cenowej? ;D

Za telefon, który wybiorę daję 15 razy lubię to :)

Opublikowano

@ZeuSio

Polecam Ci Samsunga Galaxy S3 mini. Mam ten telefon, i jest mega, nie zacina się, parametry ma super oraz nie jest "lichy" (jest wytrzymały).

http://allegro.pl/smartfon-samsung-galaxy-s3-mini-i8190-190zl-i4504030680.html

Tutaj Ci podaje od kogo to kupiłem, zaufany sprzedawca, + do telefonu dostajesz fajne gratisy ;).

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Up.

Takie sprzęty ( samsungi ) odpadają ;D

Mam złe doświadczenia z marką + w nowych modelach strasznie łatwo rozwalić wyświetlacz ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...