Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Błędy sterowników?

nSn

Pytanie

Budowniczy
Opublikowano

Wczoraj wieczorem jakoś chciałem, zobaczyć czy są nowe sterowniki przez menedżer urządzeń w windows 7 i zaktualizowaly mi się lecz po restarcie komputera razer synapse się wyłącza, steam łączy się z kontem ale się wyłącza + league of legends się nie odpala są tylko napisy początkowe jak mam to cofnąć bo opcje przywróć mam zablokowana? :X

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Up. Przeciez napisal ze mu juz wszystko dziala..

Zaistalowałem nowe catalyst i działa, bardzo bym Cię prosił czy mógłbyś mi podać najnowsze catalyst do tych kart graficznych i procka? 

- Karta Graficzna 1 - AMD Radeon HD 6520G

- Karta Graficzna 2 - AMD Radeon HD 7600M Series

- Procesor - AMD A6-3420M APU with Radeon™ HD Graphics

Opublikowano

Zaakualizowałeś sterowniki do czego? Spróbuj przywracania systemu lub opcji przywrócenia sterownika. Wiem że piszesz że masz blokadę ale nie wiem na którą z nich.

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Budowniczy
Opublikowano

Zaakualizowałeś sterowniki do czego? Spróbuj przywracania systemu lub opcji przywrócenia sterownika. Wiem że piszesz że masz blokadę ale nie wiem na którą z nich.

Zaistalowałem nowe catalyst i działa, bardzo bym Cię prosił czy mógłbyś mi podać najnowsze catalyst do tych kart graficznych i procka? 

- Karta Graficzna 1 - AMD Radeon HD 6520G

- Karta Graficzna 2 - AMD Radeon HD 7600M Series

- Procesor - AMD A6-3420M APU with Radeon HD Graphics

Opublikowano

Up. Przeciez napisal ze mu juz wszystko dziala..

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...