Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

likeroys - platinum ( road to diamond )

Gość likeroys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bez problemu wyszedłem z brązu supportami, więc pisanie, że brązy tylko spadaja w dół świadczy o pewnie twoich doświadczeniach jakie przeżyłeś będąc z brazie i nie mogąc z niego wyjsc przez kilka miesięcy ;)

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Dziwią mnie gry Cassio i Xerath only, śmierdzi bolem.

Bo to moje mainy kappa

@OffTopic BoLoLoLoLo, kolejny unskill na czitach.

Pograj czasami czymś innym : ) A tak to gr*tki.

Jaki unskill ? przecież to czysty skill żadnego wspomagacza ( no dobra tajgerka sobie zawsze piję przed meczem masz mnie )

Ja bez problemu wyszedłem z brązu supportami, więc pisanie, że brązy tylko spadaja w dół świadczy o pewnie twoich doświadczeniach jakie przeżyłeś będąc z brazie i nie mogąc z niego wyjsc przez kilka miesięcy ;)

Ja był już w platynie ale sprzedał żem, a te konto nie było grane przez mnie od początku 

Nawet na bolu to sztuka wygrać, więc gz

NO dzięki tylko ze ja nie na bolu nigdy tego programu nawet nie pobierałem 

Opublikowano

Typ się pytał o dobre skrypty do bola, #l miał problemy z league sharpie. Cheater ale się nie przyzna. Gratuluję platyny

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

do zamknięcia bo obrazaja ze gram na jakims bolu a ja nie gram na zadnym bolu tylko na laptopie ; /

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...