Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Leaguesharp jak ustawić pakiety w PacketLogger?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Odpaliłem sobie skrypta PacketLogger i Cassionator i wtedy pakiety wcale nie działały. Zacząłem szukać jak przestawić w tych opcjach z disabled na enabled i w końcu znalazłem. Ustawiłem tak że wszystkie opcje były enabled. Wtedy już używał pakietów ale tylko czasami. Gdy klikam spację to Packet Active jest disabled a gdy puszczam to znowu enabled. Może to przez to. Też jak wciskam TAB to Packet Active jest disabled i żeby było enabled to trzeba znowu wcisnąć TAB. Jak zrobić żeby pakiety działały cały czas?

Opublikowano

Numpad od 1 - 3 aktywujesz 

A Tabem zmieniasz Active mi nie zmienia się na Disable gdy klikam spacje.

<3

Koza Gold

Opublikowano

Numpad od 1 - 3 aktywujesz 

A na jakiej zasadzie działaja te pakiety?

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Tak jak na VIP bolu castuje zza plecow cassio :P

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

Tak jak na VIP bolu castuje zza plecow cassio :P

Jeżeli nie wiesz o czym mowa to nie pisz i wyjdz z tego forum bo Twoje posty mnie dobijaja :D exploitów nie ma w pakietach one sa juz w skryptach wystarczy znac angielski :P

o pakiety pytajcie chooca :D ja ich nie uzywam

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

Jak widzę te posty to mnie krew zalewa. Ten skrypt/program/assembly (c**j wie jak wy to nazywacie, miałem 7d bana) służy do śledzenia pakietów w grze.

Opublikowano

ok już rozwiązałem problem. wystarczyło ustawić żeby to okienko podglądu statów nie otwierało się pod TAB tylko np pod T. Wtedy pakiety działają tylko gdy klikam spację i ogólnie jest rozpierdol.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...