Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Youtube-film niedostępny w moim kraju

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Wrzuciłem sobie film na yt i ustawiłem go jako prywatny, po to, aby oglądać go sobie na telefonie(nie mam miejsca na karcie)

I na komputerze wszystko działa ok, lecz na telefonie gdy spróbuję odtworzyć ten film wyskakuje "Niedostępny w twoim kraju"

Istnieje jakieś obejście?Na komputerze wszystko działa ok

Opublikowano

Film po prostu zawiera jakąś zawartość objętymi prawami autorskimi. Polecam Ci ściągnąć przeglądarkę Dolphin, ściągnąć Flashplayera i oglądać na "trybie stacjonarnym" to działa :)

#teams4bal

Opublikowano

Odtwarzasz w aplikacji? Wejdź na mobilną stronę YouTube, zaloguj się na swoje konto i spróbuj odtworzyć. Powinno się udać ;)

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Odtwarzasz w aplikacji? Wejdź na mobilną stronę YouTube, zaloguj się na swoje konto i spróbuj odtworzyć. Powinno się udać ;)

Nie uda się. Próbowałem tak zrobić także w moim przypadku - na kompie filmik dziala, na telefonie w aplikacji Youtube, przeglądarce też nie dziala... Więc polecam Ci zrobić moim sposobem :)

#teams4bal

Opublikowano

jeżeli filmik jest wrzucony na jakąś stronę z odtwarzaczem html5 a nie flahplayerem, to też można odtworzyć

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...