Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ta karta się nada ?

s0loacu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak z od 1800 do 1900

Oczywiście im taniej tym lepiej XX

EDIT:

Do 1500-1600 morele mile widziane :)

Liczę na około 40fps w bo na wysokich

Opublikowano

Moglibyście zrobić mi jakiś zestaw w miarę tani  pod bf3 na wyokich?(Do 1500-1600zł)

Edit:

Albo przynajmniej na średnich 

Opublikowano

Pomęczyłem się trochę, ale masz konkret zestaw, który udźwignie najnowsze gry, jeśli dokupisz 4GB RAM będzie jazda. Grafika 2Gb z dobrym chłodzeniem, procesor 3,5 GhZ z możliwością podkręcenia do 4 GhZ, płyta główna tania, która akurat udźwignie procek i grafikę, a do tego ma integrę dźwiękową, zasilacz utrzyma całą moc, a brutus utrzyma dobrą temperaturę. Cud, miód, tyle że o 100 zł więcej, jeśli nie masz tyle dołożyć, to można spróbować zaoszczędzić na płycie głównej schodząc z USB 3.0 na 2.0

http://www.morele.net/inventory/info/fPp4zD/

Opublikowano

Pobawiłem się jeszcze bardziej i teraz chyba masz najlepszy zestaw za tą cenę (w tym już 8GB RAM):

http://www.morele.net/inventory/info/uWxFSI/

Jedynym minusem jest boxowe chłodzenie procesora, ale jak na razie może być. Brutus raczej nie pozwoli na przegranie się, ale obserwuj temperaturę, jeśli będzie potrzeba dokupisz chłodzenie i tyle, lecz nawet tego nie będziesz musiał robić dopóki będziesz mieć gwarancję. Potem dokup kartę dźwiękową, jak ci zależy na jakości dźwięku i git.

PS: Nie zdziwię się jak nawet Wiesiek 3 na tym sprzęcie pójdzie na najwyższych.

Opublikowano

Pobawiłem się jeszcze bardziej i teraz chyba masz najlepszy zestaw za tą cenę (w tym już 8GB RAM):

http://www.morele.net/inventory/info/uWxFSI/

Jedynym minusem jest boxowe chłodzenie procesora, ale jak na razie może być. Brutus raczej nie pozwoli na przegranie się, ale obserwuj temperaturę, jeśli będzie potrzeba dokupisz chłodzenie i tyle, lecz nawet tego nie będziesz musiał robić dopóki będziesz mieć gwarancję. Potem dokup kartę dźwiękową, jak ci zależy na jakości dźwięku i git.

PS: Nie zdziwię się jak nawet Wiesiek 3 na tym sprzęcie pójdzie na najwyższych.

Okej a jakie chłodzenie dokupić ? Bo mam jeszcze z 150 zł 

Opublikowano

Jeśli chcesz chłodzenie, to poszukam ci czegoś, ale jak masz już około 150 zł, to lepiej dozbierać z 50zł + i kupić i5, który będzie ciszej chodził i mniej prądu jadł. 

Opublikowano

Mam prośbę zrobili bycie ten zestaw do 16?(dziś) z góry dziękuję

EDIT:

Zdecydowalem się na zakup zestawu z procesorem od AMD.Wielkie dzięki za pomoc, temat do zamknięcia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...