Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Shaco vs. Caitlyn

TheGregi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie jaką postać wybrać Shaco czy Caitlyn  --- Wiem , że są to dwie różne postacie. Kim się gra przyjemniej kto jest lepszy w late game?

Jak można prosić wypiszcie +/- tych postaci :P

"Niewidzialne ostrze niesie śmierć"

„Pogódź się z cieniem... lub zgiń w ciemnościach.”

Opublikowano

Shaco to postac typowo do gankowania, co więcej należało by zwrócic uwage na to że jesli pare pierwszych ganków Ci sie nie uda to masz przejebaną gre bo Shaco nie jest postacią farmiącą się. Całe swoje złoto zdobywa z asyst i zabójstw.  Wymagane są jakies umiejetnosci zeby czerpać przyjemnosc z rozgrywki.

Caitlyn to ADC, ma escape,stun, swietna pasywka do harrasowania i ogromny range, jeden z lepszych marksmanów w grze.

Uczeń
Opublikowano

Shaco to IMO śmieć, w teamfightach nic nie robi.

Bierz Caitlyn.

+Największy zasięg AA w early

+Pułapka jako ward

+Pasyw do harrasowania

+Ult świetny do dobijania

+Łatwe odcinanie od farmy przeciwnych adcarry

+Skill dzięki któremu możesz przeskoczyć przez niektóre ściany

-Można przerwać ulta

Opublikowano

Ale jednak ogarnięty Shaco jest groźny jak się go ogarnie. Do TF puszcza ulta i wybucha. Mam dylemat :P

"Niewidzialne ostrze niesie śmierć"

„Pogódź się z cieniem... lub zgiń w ciemnościach.”

Opublikowano
Bardzo lubie caitlyn, jednak jest aktualnie mocno nie doceniana przez większość graczy, jednak poleciłbym ci ją ze względu na łatwy lanephase na większość postaci. Ma średni midgame, lecz odkuwa się znowu w late game. Jest to postać idealna dla początkujących graczy, jest jedynym championem, który robi coś w każdej z trzech faz gry.

tPYPXDZ.png

,,century outlaw"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...