Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BOL kilka pytań (Limit 20x7)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, od jakiegoś czasu nie grałem w lol'a ale znowu do niego.

A więc tak mam "Vipa" bola i mam kilka pytań odnośnie niego :

-Co to biblioteki? (oraz polecenie jakieś)

-Jakie skrypty polecacie ogólne (EZEVADE już mam) chodzi mi o skrypty bez expolitów bo nie chce dostać bana. (Prosiłbym też w skrócie o opisanie tych skryptów) 

-Oraz jakie darmowe skrypty pod "VIPA" polecacie pod te postacie, bez expolitów ; Ryze,kayle,karthus albo którąś z tych postaci : http://scr.hu/0wuz/6qolr którymi można byłoby wykerować grę w silverze.

Za pomoc mogę dawać przez czas nieokreślony codziennie po 20 lajków.

Opublikowano

1.Automatycznie ci się pobierają po włączeniu skryptu w grze - nie ważne zbytnio

2.RTTC, SAC:Reborn, PSTristana, DatYasuo, Thresh Prince, AesEzreal

3.RTTC, SAC:Reborn, PSTristana, DatYasuo, Thresh Prince, AesEzreal

Opublikowano

1. Potrzebne funkcje aby skrypty działały poprawnie/lepiej. 

2. Reborn, MMa, SxOrbwalk - orbwalkingi, jakiś skrypt na Hud np Notifeye ( cd skilli, co wybrali pierwsze ) i skrypty do każdej postaci

3. Ryze the Rogue Mage, jakiś dobry orbwalking + zwykły skrypt do Kayle, -, Legendary Yasuo, Katarina by Skeem

f1a327ea2f.png

Opublikowano

1. Potrzebne funkcje aby skrypty działały poprawnie/lepiej. 

2. Reborn, MMa, SxOrbwalk - orbwalkingi, jakiś skrypt na Hud np Notifeye ( cd skilli, co wybrali pierwsze ) i skrypty do każdej postaci

3. Ryze the Rogue Mage, jakiś dobry orbwalking + zwykły skrypt do Kayle, -, Legendary Yasuo, Katarina by Skeem

A mógłbyś powiedzieć co to te Reborn,mma,sxorwalk,notifeye? oraz skąd to pobrać i jakie biblioteki będą do tego potrzebne? 

Te wszystkie skrypty pod postacie są darmowe? a jaki skrypt pod kayle? 

#edit

jest też jakiś dobry skrypt pod tristine/poppy? bo z tego co wiem łatwo się nimi ceruje grę. 

Opublikowano

Co do bibliotek folder mam zawsze stąd aktualny: 

http://www.mpcforum.pl/topic/1228525-bot-of-legends-status-bola-lista-najprzydatniejszych-skryptow-bol-ze-skryptami-vip-i-free-oraz-jak-wgrac-skrypty-sac/page-2#entry10540839

i nigdy nie miałem problemu z jakimś błędem odnośnie bibliotek.

Reborn, MMA + SxOrbwalk - orbwalking. Posiada funkcję lane clear, mixed mode, last hit, i orbwalking.

Notifeye - pokazuje rzeczywisty CD spelli + czarów, fow exploit ( pisze na chacie kiedy ktoś recalluje i na ilu hp ) oraz widać do wzięli na 1-3 poziomach jakie czary.

Tristana - PSTristana - sprawdź to: http://botoflegends.com/forum/topic/22172-paidalpha-pro-series-marksman-10-free-atm/

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Dobrze, a czy za żaden z tych skryptów nie ma bana?

I mam dodać te wszystkie skrypty czyli Reborn,mma,sxorbwalk? 

mógłbyś dać do nich download? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...