Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o zrobienie skryptu na strefy w PvP.

Margooxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Umiałby ktoś zrobić takiego skrypta do Minecrafta?
Chodzi o robienie stref , nwm bicie z np 5 kratek a nie 4 , i jakieś takie dodatkowe ustwaienia :) 

Wiem że można.. ale nie wiem jak :)
Proszę o pomoc! :D Ufam wam :)

Opublikowano

Prawdopodobnie się da :) , znasz serwer skkf? KarolMaKolcka . Gracz o takim nicku ma skrypty na bicie z 5 kratek , skrypt na strefy (lepsza siła, nwm jak on to ma) , oraz skrypt na dubleklika, ponieważ ustawiony w myszce dubleklick nie zawsze działa na takich serwerach.

Opublikowano

hahahhaha z ciebie to debil, skill i cyborg rat 9.. jestem z nim rowny bo wiem co to 1 rok na pvp..

czekam na warny

Opublikowano

hahahhaha z ciebie to debil, skill i cyborg rat 9.. jestem z nim rowny bo wiem co to 1 rok na pvp..

czekam na warny

Przepraszam ale to moja sprawa co robię , a jażeli ci coś nie pasuję przejdź temat dalej.. no sory.. nie musisz sie tu udzielać. 

MOJE ŻYCIE ! MOJA SPRAWA ! JA PONIOSĘ ODPOWIEDZIALNOŚĆ ! 

I nie musisz się chwalić że jesteś dobry bo napewno cyborga byś nie rozwalił przynajmniej bez dubleclicka. 

Opublikowano

Podpinam się do tematu :D

Pozdrawiam #Baxter. :-)

a7gn7CL.png

Masz problem z Skryptem =)? Lub potrzebujesz skryptu?

Pisz chętnie pomogę/zrobię.

Opublikowano

Ja też zrobiłem taki temat i z opini użytkowników pisali : Napisz do klocka lub do gildii LAVA(gracz buzzard od nich podobno pisze skrypty) Aaaa i klocke ma auto fresh (reloguje m u postać co 5 sek tak jakby,cały czas jest na relogu bez logania 0_o) i na strefy czyli zachowuje się jak normalny gracz ani kill aura ale zawsze wygra C: a co do dobule to działa normalnie ;p

Opublikowano

Ja też zrobiłem taki temat i z opini użytkowników pisali : Napisz do klocka lub do gildii LAVA(gracz buzzard od nich podobno pisze skrypty) Aaaa i klocke ma auto fresh (reloguje m u postać co 5 sek tak jakby,cały czas jest na relogu bez logania 0_o) i na strefy czyli zachowuje się jak normalny gracz ani kill aura ale zawsze wygra C: a co do dobule to działa normalnie ;p

A Ty masz takie coś? xD:D

• 5 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

można zrobić też na guzik, jak znajdziesz void'a w to tam masz własnie wszystko bicie jak i task albo lepszy sposób : C++

public static void ClickAim()
    {
        try
     {
          for(int i = 0; i < mc.theWorld.loadedEntityList.size(); i++)
          {
             Entity e = (Entity) mc.theWorld.getLoadedEntityList().get(i);
             if(e instanceof EntityPlayer && killPlayers)
             {
                 if(e != mc.thePlayer && !e.isDead && mc.thePlayer.canEntityBeSeen(e) && mc.thePlayer.getDistanceToEntity(e) < killRange && e instanceof EntityPlayer)
                    {
                             mc.thePlayer.swingItem();                                
                            mc.thePlayer.sendQueue.addToSendQueue(new Packet18Animation(mc.thePlayer, 1));
                            mc.playerController.attackEntity(mc.thePlayer, e);    
                            break;
                    }
             }
}catch(Exception e){}
}

Powinno Tyknąć Kod Wklej Wraz Z Dodaniem Opcji Do Debugera Na To Że Jak Klikniesz f5 To Program Zamyka Się Niewykrywalne Jak Ogarniesz, Powodzenia :D

#Gotowce To Dodaj Mnie Na Skype To Ci Podeśle xD : Faddd123

AppropriateWhirlwindAstrangiacoral.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...