Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedaż Yang.

zalosneto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema dziś dostałem 1kkk yang od gościa za itemy na privku i chciałbym was zapytać czy dostane za to bana poniewaz chce sprzedać te itemki na allegro
lecz zrobiłem ponad 5kont i rozdzieliłem tą kasę 
z 1chara na 2 z drugiego na 3 itd
jest możliwość zebym dostał bana na wszystkie konta?

wszystkie konta maja inne emaile tylko robiłem to na tym samym kompie proszę o szybka odpowiedz

PS:przepraszam ze tak chaotycznie to napisane lecz jest 3:30 i ledwo zyje :)

Opublikowano

Handel yangami na allegro jest nielegalne. Możesz dostać bana na jedną postać, lub na wszystkie. Jest też taka możliwość że nie dostaniesz wcale bo to gameforge ! Oni mają to w d***e, dodali yangi do is tylko dlatego żeby ludzie nie kupowali od innych tylko z gf'u. Ale mała szansa że dostaniesz tego bana jeśli nikt Cie nie podpierdoli.

AHP6Pjo.png?1

Opublikowano

To oczywiste ,że dostaniesz przynajmniej powinieneś możesz oczywiscie mieć farta no ale z tym różnie bywa.

Wiem to z własnego doświadczenia ( kumpel )

Gameforge można powiedzieć ,że ma to w d***e ( lecz to jest wcale nie takie pewne )

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Od początku lipca na diumarze na allegro sprzedałem +20kkk i bana ani widu ani słychu. Spokojnie wystawiaj yangi na allegro szansa na bana jest minimalna :)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Też wystawialem, zadnego bana nie dostalem, trzeba byc tylko ostroznym przy wystawianiu aukcji (informacje itp.).

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Są to powiązane konta, IP to samo więc możesz wyrwać permika. Ale po Gameforge, teraz raczej tego nie można się spodziewać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...