Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielkie lagi. Problem z pingiem.

RUDOLFunBAN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko, ostatnio od jakiegoś tygodnia mam 300 pingu, czasem w każdej grze, czasem w ogóle, problem jest w tym, że zawsze stał na 150-200, a teraz się zwiększa. Dodam, że gram na North America, ale moi kumple nie mają żadnych problemów, tylko ja mam 300 pingu i nie da się grać. W czym może tkwić problem?

Opublikowano

Zobacz jaką masz prędkość internetu , jeśli masz taką jaką powinieneś mieć to przeczyść komputer jeśli masz coś z netem dzwoń do operatora . Jeśli posiadasz Wi-Fi bez hasła sprawdź czy nikt ci się nie podczepił pod sieć .

Opublikowano

Sprawdz: prędkość neta, czy nikt CI nie podbiera, oczyść kompa z syfu. Napisz potem co i jak. Możliwe, że coś Ci ora ostro łącze i Ty tego nie widzisz, ;d

Opublikowano

Przeczyść kompa z syfu, przeskanuj antywirusem. 

CCleanerem jakieś błędy mi wyskoczyły to usunąłem, zaraz sprawdze antywirusem.

Zobacz jaką masz prędkość internetu , jeśli masz taką jaką powinieneś mieć to przeczyść komputer jeśli masz coś z netem dzwoń do operatora . Jeśli posiadasz Wi-Fi bez hasła sprawdź czy nikt ci się nie podczepił pod sieć .

Nie ma opcji, mam modem i sieć jest tylko moja. Prędkość jest taka sama jak była zawsze.

Sprawdz: prędkość neta, czy nikt CI nie podbiera, oczyść kompa z syfu. Napisz potem co i jak. Możliwe, że coś Ci ora ostro łącze i Ty tego nie widzisz, ;d

Oczyszczam kompa, raczej nikt mi nic nie pobiera, mam modem i neta mam podłączonego tylko pod lapka. :)

Przeczyść CCleanerem, a potem daj prędkość z tego

http://www.pingtest.net/

tylko ustaw punkt docelowy na hameryke i próbuj z kilkoma z serwerami, mi się udało za 3 razem

CCleanerem przeczyściłem.

Ping: 172ms

Jitter: 3ms

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...