Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rafalala co sądzicie?

Arbich

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet geje i lesbijki jej nie lubią, czytałem wpisy na Q i tak same Hejty na nią, nie licząc popierających komentarzy ludzi jej/jego pokroju. O ile rozumiem zmianę płci w ekstremalnych przypadkach, to nie rozumiem nakładania sukienki/spodni i uważania się za kobietę/mężczyznę. Tego się nie da leczyć, to jest jego wybór, on/ona wybrał/a być strachem na wróble jak Courtney Love, nic na to nie poradzimy, nawet Priest z max lvl nie da rady z egzorcyzmem. Jeśli on wybrał, że chce być kobietą a raczej transseksualną kobietą, to mi nic do tego ale nigdy nie będzie prawdziwą kobietą i musi to zrozumieć.

Opublikowano

Nic nie sądzę, nie oglądam telewizji chyba że okazyjnie jakaś Ukryta Prawda dla poprawy humoru. Dziwie się ludziom którzy mają czas na zakładanie bezsensownych tematów, pisanie głupich opisów czy komentarzy dotyczące takich ludzi. Chyba Ci, którzy muszą się specjalnie dowartościować wyżywając się w komentarzu dot. jakiejś tam osoby, tak samo było ze Szpakiem czy tym z Brodą, są ciekawsze tematy. 

lownfast

Opublikowano

Zwykły facet przebrany za babę bijący słabszych.Czekam na jej "wystąpienie" na Marszu Niepodległości.Ciekawe czy też będzie strzelać lepy i oblewać wodą <3

Opublikowano

Tacy ludzie powinni mieć odebranych wiele praw, przecież chłop który ubzdurał sobie, że chce być kobietą to mądry raczej nie jest i nie wiadomo co do końca ma w tej głowie...

Opublikowano

Wali mnie to. To że ma cipsko zamiast patyka to jego sprawa co on sobie tam ubzdurał pod sufitem. Ciężko zrozumiec takich ludzi (podobnie jak ja) jak mnie (nie jestem gejem czy coś) ale poprostu zrobił to żeby psychika mu już nie dokuczała bo jak takie coś się zagnieździ w głowie to nie daje spokoju i wyczerpuje psychicznie człowieka. Sam cos o tym wiem bo miałem straszne depresje urojenia itp przez muzykę magika :/ (tak muzyka potrafi to zrobić jeżeli naprawdę długo jej słuchasz i prubujesz robic rozkminy do entej potegi ale nadal słucham maga bo robił dobrą muzę) i musiałem to SAM przeboleć mówiąc tylko kumplowi

Opublikowano

w cyrku powinna dostac prace

Bedą jaja jak za jakiś czas to coś będzie w sejmie, robi wszystko ostatnio aby być popularny

Opublikowano

Co sądzę... Jest na pewno człowiekiem, ale o jakiej płci? Strasznie agresywna, ale niektórzy też przesadzają obrażając ją. Mi krzywdy nie zrobiła, chociaż uderzyła tamtego faceta, co było żałosne, ale też był sobie winny głupio uśmiechając się. I gratuluję inteligencji, a raczej zachowania kamerzystki... Zamiast odciągnąć to głupio cieszyła się.

Opublikowano

niech w********a, wcale się nie dziwię, że ktoś wrzucił rafałowi cegłę do mieszkania #icoteraszboczeńcu

najbardziej wkurwiające jest to, że taki agresywny pajac jest zapraszany do tv i wszystko jest w porządku, j****.

ta pierdolona cenzura psuje wszystko, to forum jest najgorsze icon_bag.gif

Opublikowano

niech w********a, wcale się nie dziwię, że ktoś wrzucił rafałowi cegłę do mieszkania #icoteraszboczeńcu

najbardziej wkurwiające jest to, że taki agresywny pajac jest zapraszany do tv i wszystko jest w porządku, j****.

ta pierdolona cenzura psuje wszystko, to forum jest najgorsze icon_bag.gif

Widzę w polsce nadal w jak w lesie. Zrozumcie idioci, że to co ktoś robi ze swoją płcią powinno was jak najmniej interesować. To samo tyczy się orientacji seksualnej, dopóki nie próbuje dzięki temu być w centrum uwagi. Idelanym przykładem jest grodzki, przecież to wyglądało jakby zrobił to tylko w celu uzyskania rozgłosu. Wyjebane na transa, który wpierdolił jakiemuś januszowi z poglądami z 16 wieku, ale co dziwniejsze jest późniejszy szum wokół jej osoby. Tutaj podziękujcie już polskim mediom, ona lub też on nie wprosiła się do telewizji. Prawdą jest jawna dyskryminacja i dlatego w polsce jest jak w jebanym lesie, od murzynów, po orientację. Dorośnijcie debile i zacznijcie samodzielnie myśleć

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Człowiek jak człowiek tylko, że z własnym widzi mi się, które wydaję mi się być bardziej chorobą. Chodzi o to, że po prostu podłoże psychiczne ma tak naruszone, że po prostu nie potrafił określić czy jest facetem czy kobietą i zdecydował się być kobietą. Niech sobie żyje, mi nie przeszkadza.

Opublikowano

Widzę w polsce nadal w jak w lesie. Zrozumcie idioci, że to co ktoś robi ze swoją płcią powinno was jak najmniej interesować. To samo tyczy się orientacji seksualnej, dopóki nie próbuje dzięki temu być w centrum uwagi. Idelanym przykładem jest grodzki, przecież to wyglądało jakby zrobił to tylko w celu uzyskania rozgłosu. Wyjebane na transa, który wpierdolił jakiemuś januszowi z poglądami z 16 wieku, ale co dziwniejsze jest późniejszy szum wokół jej osoby. Tutaj podziękujcie już polskim mediom, ona lub też on nie wprosiła się do telewizji. Prawdą jest jawna dyskryminacja i dlatego w polsce jest jak w jebanym lesie, od murzynów, po orientację. Dorośnijcie debile i zacznijcie samodzielnie myśleć

sam masz las we łbie, nigdzie nie pisałem, że pałam nienawiścią do tego ich środowiska, więc spierdalaj w podskokach jak nie masz więcej do powiedzenia niż to, że ten kraj jest nietolerancyjny, a Polacy to mentalny las.

w d***e mam kto z kim się rucha i czy ma kutasa czy coś innego tam między nogami, a wkurwia mnie jedynie to, że są idiotami, bo to są w większości debile,

prawda jest taka, że to środowisko czuje się wiecznie poszkodowane i zwala winę na katoli, że ich dręczą, a sami pałają nienawiścią do innych ludzi i są agresywni jak rafał i prowokują, odstawiają jakieś marsze dla swojego środowiska i byłoby ok, tylko to co odpierdalają na tych marszach to jest szczyt, wychodzi matka z dzieckiem na spacer i widzi coś takiego, dziwisz się że ich nie tolerują?

po drugie agresywny człowiek jest zapraszany do telewizji po czym pokazuje swoją agresję na wizji, nadal dziwisz się czemu ludzie mają to środowisko za podludzi?

Opublikowano

sam masz las we łbie, nigdzie nie pisałem, że pałam nienawiścią do tego ich środowiska, więc spierdalaj w podskokach jak nie masz więcej do powiedzenia niż to, że ten kraj jest nietolerancyjny, a Polacy to mentalny las.

w d***e mam kto z kim się rucha i czy ma kutasa czy coś innego tam między nogami, a wkurwia mnie jedynie to, że są idiotami, bo to są w większości debile,

prawda jest taka, że to środowisko czuje się wiecznie poszkodowane i zwala winę na katoli, że ich dręczą, a sami pałają nienawiścią do innych ludzi i są agresywni jak rafał i prowokują, odstawiają jakieś marsze dla swojego środowiska i byłoby ok, tylko to co odpierdalają na tych marszach to jest szczyt, wychodzi matka z dzieckiem na spacer i widzi coś takiego, dziwisz się że ich nie tolerują?

po drugie agresywny człowiek jest zapraszany do telewizji po czym pokazuje swoją agresję na wizji, nadal dziwisz się czemu ludzie mają to środowisko za podludzi?

>a sami pałają nienawiścią do innych ludzi i są agresywni jak rafał i prowokują

Super prowokacja k***a, jak janusz na ulicy nazywa transa "coś". A w studiu telewizyjnym poseł to powtarza, co gorsza znieważa swojego rozmówce na żywo, a to jest jednak o wiele gorsze. Przyjmując zaproszenie do programu miał świadomość z kim będzie rozmawiał, trzeba było odrzucić, a nie zachowywać się jak atencyjna szmata. No hehe obraże transa, a później wypierdole ze studia

>odstawiają jakieś marsze dla swojego środowiska i byłoby ok

Czy czytanie ze zrozumieniem to jakaś mityczna umiejętność? Na marsze NIE CHODZĄ geje, czy ludzie czujący się kobietami, którzy zmienili płeć. Chodzą pedały i inne dewiacje, które chcą tylko PRZYKUĆ uwagę, to są promile procenta w Polsce. Co śmieszniejsze na takie parady przyjeżdżają pedały zza granicy, bo jest to tak mało liczna grupa u nas w kraju. Normalny gej nie afiszuje się ze swoją orientacją, bo to jest, był i będzie temat tabu oraz sprawa prywatna. Nawet w partii waszego Korwina są geje, tak, są, ale nikt nie daje o nich jebania, bo to sprawa prywatna.

A, i nigdzie nie napisałem że masz rzekomo "las we łbie", ale porównanie polskę do lasu. xD Również nigdzie nie napisałem, że pałasz do nich nienawiścią. Stwierdziłem tylko, co prawda niebezpośrednio, że trzeba spojrzeć na niektóre sytuacje obiektywnie i postawić się w roli głównej postaci. Tak, w polsce nadal jak w lesie.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Uważam, że nikt nie powinien nikomu do łóżka nie zaglądać. Nie mam nic przeciwko osobom homo/transseksualnym. Ale to, co reprezentuje ten człowiek jest według mnie poniżej wszelkiej krytyki. Na takim pseudo rozgłosie cierpią tylko normalni ludzie, którzy mają rodziny, nie afiszują się z tym i mają na to, kolokwialnie mówiąc, wywalone. Oby ten człowiek zniknął jak najszybciej z mediów. Oby, oby, oby. Z ciekawości (i w większym stopniu) z nudy przeglądałam nawet fanpejdż Rafalali na facebooku, nie ma nic ciekawego do powiedzenia. Przykre. I smutne jest to, że promowane są właśnie takie ewenementy, które tylko sieją ferment.

Przyzwyczaili się. Popłakali a potem się przyzwyczaili. Człowiek jest podły i do wszystkiego się przyzwyczaja.

Opublikowano

Pierdolenie o Szopenie.

Uważasz, że to coś zostało na siłę wepchnięte do mediów?

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Pierdolenie o Szopenie.

Uważasz, że to coś zostało na siłę wepchnięte do mediów?

Nie, samo weszło na antene w telewizji. Wracaja do swojego metina

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Nie, samo weszło na antene w telewizji. Wracaja do swojego metina

Bardzo ambitna odpowiedź, poparta wspaniałymi argumentami.

Jeśli nie masz już nic ciekawego do napisania, to prawy górny róg i kliknij w ten czerwony krzyżyk.

//Co do tematu, Twoim zdaniem to coś zostało wykreowane przez media i samo zostalo NA SIŁĘ wepchnięte do telewizji?

Wydaje Ci się, że jeżeli to rafalala, zachowywało się skrycie i nie afiszowało ze swoją chorobą (bo inaczej się tego nie da nazwać) to podbiegło do tego parę osób z maczetą i kazali temu czemuś udzielać się wszędzie gdzie popadnie (TV, Pudelek, Internet, ogółem media)?

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Bardzo ambitna odpowiedź, poparta wspaniałymi argumentami.

Jeśli nie masz już nic ciekawego do napisania, to prawy górny róg i kliknij w ten czerwony krzyżyk.

Tak samo ambitna jak 99% odpowiedzi na tym forum. Jakoś nikt nie odniósł się do moich argumentów, za ciężkie?

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Napisze to, co w jakimś wcześniejszym temacie. Osoba, która jest mężczyzną a uważa, że czuje się kobietą lub na odwrót jest nienormalna. Tacy ludzie zamiast przebierać się i pajacować powinni udać się do psychologa i spróbować zaakceptować samego siebie, zamiast występować w telewizji i szerzyć jakieś pojebane poglądy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...