Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack na serwery RP GTA SA

nox3345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuję Money Hack'a na serwery Role Play do GTA SA. Raczej wszyscy rozumieją o co chodzi ;)

Nie mówcie że nie ma czegoś takiego, ponieważ ostatnio na serwerze podbił do centrum gościu, napisał "Siema pomarańczowe skur**syny, zrobię z was bogaczy" i dał większości po 10k, ja z kolegą dostaliśmy 100k, ale po chwili zjawił się admin, i chciał pieniądze, następnie poszedł sprawdzać loggi. 2 osoby nie oddały i dostały bana :>

Liczę na pomoc, i że znajdzie się coś takiego, dzięki ! :)

the_miz_signature_by_d4m_d3signz-d3fmxee

Opublikowano

W s0beicie masz opcje do dodania pieniędzy. Sprawdź. :)

Dzięki za próbę pomocy, ale to niestety nie działa :) Po dodaniu pieniędzy automatycznie powraca do ostatniej kwoty. (masz 500, dodajesz 1000, masz 1500 i wraca do 500 od razu) :)

Opublikowano

Na google pełno tego masz. Wystarczy wpisać ''Money hack samp + wersja gry.''

Pościągaj te, które są na twoją wersje i testuj. ;)

Wypróbowałem już ich naprawdę sporo, ale to wszystko naciąganie kasy na różnych adfly itd, dlatego postanowiłem napisać tutaj ;)

Opublikowano

Próbowałeś zmieniać ilość gotówki programem CheatEngine? W s0beit'cie nie ma to prawa działać, ponieważ na większości serwerów jest blokada takich programów i jeżeli dodasz sobie $$$ to baza Mysql ''wykryje'' twoją starą ilość gotówki i cofnie ją.

Opublikowano

Próbowałeś zmieniać ilość gotówki programem CheatEngine? W s0beit'cie nie ma to prawa działać, ponieważ na większości serwerów jest blokada takich programów i jeżeli dodasz sobie $$$ to baza Mysql ''wykryje'' twoją starą ilość gotówki i cofnie ją.

Jak dodam Cheat Engine to jest wszystko super, faktycznie dodaje, lecz podczas gdy chcę np. coś sobie kupić, wtedy tak jakby wykrywa stare pieniądze i pisze że nie posiadam gotówki.

Pewnie jakieś bugi na serwerze zostały wykorzystane, czy coś. Na jakim gm/serwerze chcesz dodać sobie $$ ?

Nie zbyt chcę pisać, serwer ls-rp/net4game

Opublikowano

Jak dodam Cheat Engine to jest wszystko super, faktycznie dodaje, lecz podczas gdy chcę np. coś sobie kupić, wtedy tak jakby wykrywa stare pieniądze i pisze że nie posiadam gotówki.

Nie zbyt chcę pisać, serwer ls-rp/net4game

No niestety dzieję się tak, ponieważ CheatEngine nie ma dostępu do mysql (serwer na 100% na uruchomioną bazę) i tylko tobie pokazuje ilość dodanej gotówki programem, lecz nie ma on dostępu do bazy mysql więc nie zmienia ilości twojej gotówki w grze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ale musi być coś co zadziała :) Proszę o dalsze pomysły :)

Jeśli coś jest podpięte pod bazę danych mysql musiałoby mieć do niej dostęp, aby zmienić wartość twojej gotówki. - Nie znajdziesz na to nie wykrywalnego sposobu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...