Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TheOddOne czy Nightblue

SprNt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto waszym zdaniem jest lepszym junglerem ?

Bo mam dylemat którego streama oglądać .

Opublikowano

Jeśli chcesz się uczyć to zdecydowanie NightBlue, bo ma największa według mnie wiedzę o jungli. OddOne był dobry w TSMie ale to jak grali teamem, tak świetnym graczem solowym nie jest.

Opublikowano

tylko shook, nightblue jak i theoddone nie graja w żadnym lcs teamie, a shook owszem i bedzie raczej na wch 

shook shook shook

a z tych to theoddone, nightblue to trash, d1 na euw plz

­

Opublikowano

Nightblue, fajnie tłumaczy itd miło się słucha. Dobrze gra na yoloq i czasem bekowe akcje robi :D A OddOne prawie ciągle pierdoli coś bez sensu albo siedzi cicho. 

Opublikowano

odd, a co do pana up to chce poinformować, że w ameryce jest czas o 6 godzin pózniejszy, wiec zeby u nich byla 23, to u nas musi być 17

Opublikowano

odd, a co do pana up to chce poinformować, że w ameryce jest czas o 6 godzin pózniejszy, wiec zeby u nich byla 23, to u nas musi być 17

Chcę pana poinformować, że gaming house Cloud9 znajduje się w Santa Monica gdzie jest -8 godzin od nas, także pozdrawiam jeśli myślisz, że w ameryce jest tylko jeden czas.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

tylko shook, nightblue jak i theoddone nie graja w żadnym lcs teamie, a shook owszem i bedzie raczej na wch 

shook shook shook

Nightblue ma zaraz chall, na NA ma abo miał.

Zaznaczam, że ma troszke wyższy ping na EUW.

Ciągle gada, tłumaczy, stream zabawny i moszna się dużo nalearnować.

Polecam.

Opublikowano

Obaj grają na podobnym poziomie aktualnie, imo.

I serio się pytasz ludzi co masz oglądać? Oglądaj to co TOBIE się bardziej podoba i to co do Ciebie bardziej przemawia.

Zaraz będzie temat o tym co mam zjeść, co wypić i gdzie potem pójść, lol.

Opublikowano

shook shook shook

Nie rozumiesz, że on jest dobrym junglerem teamowo? Nie jest wybitny i śmiem powiedzieć, że Shook ssie pałkę na soloQ

Opublikowano

Dla mnie zawsze klasykiem jungli zostanie OddOne. Polecam go. Ahhh ten jego Maokai.. on w ogóle preferuje takich tanky junglerów niżeli typu Lee/Vi czyli offtanki ale gra wszystkim.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Norbert Gierczak aka "Dis" polecam  najlepszy mister ji w całej Polsce oraz niekwestionowany krul lasu. Tylko u niego zobaczysz takie świetnie taktyki jak używanie tp żeby szybciej zrobić wilki lub też specjalne feedowanie aby twój team mógł cię wycarrować. Sam oglądam go od dawna i z bronz 5 wyszedłem do bronz 3 i myśle że silver to kwestia tylko kilku miesięcy, ponieważ noob teamy w bronzie nie rozumieją genialnej taktyki norberta i często mniej flejmią, no ale jak to mówi disu reporcik i  gramy dalej.

Opublikowano

Nie rozumiesz, że on jest dobrym junglerem teamowo? Nie jest wybitny i śmiem powiedzieć, że Shook ssie pałkę na soloQ

lepszego lee sina nie ma na EU/NA 

i jego streamy są o wiele ciekawsze niż obu panów 

nightblue fajnie tłumaczy, to duzy plus, jesli chodzi ci o nauke to nightblue, a poziom theoddone

­

Opublikowano

Z mojej strony tylko TheOddOne, nie wiem jak u was ale jak ja go oglądam to calkiem sporo mówi, i do rzeczy. Przecież ma nawet sporo filmików na youtubie gdzie opisuje dlaczego tak a nie inaczej, wiec nie rozumiem czemu mówicie ze mało mówi. Po za tym to jest gracz na poziomie, nie tylko z doświadczeniem z lcs ale po prostu no człowiek mysli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...