Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alnoria.eu "World of Magic" - Poszukujemy doświadczonych ludzi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Welcome !

Poszukujemy doświadczonych osób.

Mianowicie poszukujemy osób którzy potrafią :

•  Wykonać profesjonalne obróbki Wideo jak i intro,
  •  Osób z dużą liczbą Subskrypcji na YouTube bądź z dużą ilością polubień na Facebook'u,
  •  Doświadczoną osobę w modelowaniu 3d np. Bronie, zbroje itp,
  •  Osobę która umie dobrze zrobić/ przerobić mapy.

Co oferujemy w zamian ? Napisz do Nas a na pewno się do gadamy !

Kontakt z Nami uzyskasz poprzez :

Dla osób które podejmą się współpracy otrzymają inne możliwości kontaktu.

Na obecną chwilę współpracujemy z :

1389614080465001231783.png

9818114080465011231783.png

Serdecznie zapraszamy !

Pozdrawiamy Alnoria.eu Team.

Opublikowano

"Osobę która umie dobrze zrobić"

1) dziwnie to brzmi.

2) pisze się "potrafi"

oczywiście mimo tego drobnego błędu w pisowni polecam.

Opublikowano

"Osobę która umie dobrze zrobić" 1) dziwnie to brzmi. 2) pisze się "potrafi" oczywiście mimo tego drobnego błędu w pisowni polecam.

W zależności kto jakie ma skojarzenia to tak to można odebrać.

Opublikowano

Możecie mieć odje*aną stronę , bronie , reklamę  , ale jak będą bugi to i tak serwer padnie.

A reklamę to pisz do youtuberów co mają 10k subów wtedy reklama będzie efektywniejsza niż taki wezzy czy zabq

Opublikowano

Możecie mnie odje*aną stronę , bronie , reklamę  , ale jak będą bugi to i tak serwer padnie.

A reklamę to pisz do youtuberów co mają 10k subów wtedy reklama będzie efektywniejsza niż taki wezzy czy zabq

Jak na razie o bugach tylko Ty wspomniałeś bo my ich na pewno nie chcemy mieć. Bo po co mieliśmy by stawiać serwer który zaraz upadnie ? 

Czy jest sens ?...

Tak wiemy dlatego zostało napisane to ogłoszenie....

Opublikowano

Polecam z całego serduszka nawiązać z tym serwerem współprace :) Zapowiada się naprawdę coś wyjątkowego, prawie w całości autorskiego :)

autorskiego ? hah weź mnie nie rozśmieszaj  bronie i obiekty, jakieś modele wyciągnięte z innych gier ? i to ma być autorskie ? żałosne wręcz .

a to ze serwer szybko padnie to wiadome wszystko w celach zarobkowych ( zresztą sami chyba widzicie po serwach dotychczas  startujących) zapowiada się ładnie do dnia startu a potem Wiadomo.

@top co do " youtuberów"  to Polecam  ZabQa  wezzego ewentualnie nymfa 

z osób zajmujących się mapami to Tren /Vatahar 

Opublikowano

Polecam. Serwer może być 1 z lepszych startujących w tych czasach. Zachęcam do współpracy ;)

Każdy serwer jest serwerem roku.. do startu. xD

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

autorskiego ? hah weź mnie nie rozśmieszaj  bronie i obiekty, jakieś modele wyciągnięte z innych gier ? i to ma być autorskie ? żałosne wręcz .

a to ze serwer szybko padnie to wiadome wszystko w celach zarobkowych ( zresztą sami chyba widzicie po serwach dotychczas  startujących) zapowiada się ładnie do dnia startu a potem Wiadomo.

@top co do " youtuberów"  to Polecam  ZabQa  wezzego ewentualnie nymfa 

z osób zajmujących się mapami to Tren /Vatahar

Nie wiesz kto jest w teamie to się nie ośmieszaj mówisz, źe serwer nie jest autorski niedlugo będą dodawane nowości z serwera to gwarantuje że będziesz zaskoczony w pozytywnym stopniu ;)
Opublikowano

Prosiłbym moderatora o wyczyszczenie zbędnych postów.

Uważamy że są one tutaj nie potrzebne, a "hejtych" innych nie za bardzo nas ruszają...

Opublikowano

Polecam, jednakże odradzam współpracy z BombWorkiem:P Lepiej TreeNa weźcie od modeli i Matesha (nie prowo xD) od map. ;p

Opublikowano

Nie wiesz kto jest w teamie to się nie ośmieszaj mówisz, źe serwer nie jest autorski niedlugo będą dodawane nowości z serwera to gwarantuje że będziesz zaskoczony w pozytywnym stopniu ;)

I napisałeś to ty.

Nie polecam, banda zjebów

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

I napisałeś to ty.

Nawet Nas nie znasz a oceniasz ?

Widać że Twoje zachowanie jest na wysokim poziomie.

Opublikowano

Nawet Nas nie znasz a oceniasz ?

Widać że Twoje zachowanie jest na wysokim poziomie.

To ty nie znasz mnie.

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

Heate heate Pl power gimb attack nie rozumiem czemu zaraz hejty lecą, jest pewna kwestia zazdość gimbazy. A niech wam się uda^^ w brew tym parapetom^^ 

I napisałeś to ty.

A takich elokwentów z  iq tic tacka odrazu do "boba" kolejny gamoń ah och eh dałem hejta na MPC szacun na wsi...

Opublikowano

Heate heate Pl power gimb attack nie rozumiem czemu zaraz hejty lecą, jest pewna kwestia zazdość gimbazy. A niech wam się uda^^ w brew tym parapetom^^ 

A takich elokwentów z  iq tic tacka odrazu do "boba" kolejny gamoń ah och eh dałem hejta na MPC szacun na wsi...

taka prawda to tylko gimbusy hejtują które tylko wejdą na mpc forum i od razu na temat jadą zazdrość nie radość . 

Opublikowano

Jak na razie o bugach tylko Ty wspomniałeś bo my ich na pewno nie chcemy mieć. Bo po co mieliśmy by stawiać serwer który zaraz upadnie ? 

Czy jest sens ?...

Tak wiemy dlatego zostało napisane to ogłoszenie....

Nie wiem kto siedzi na tym koncie, ale przeczytaj co napisałeś to sam się pogubisz.

Większość bugów na serwerach wychodzi dopiero po starcie, więc nigdy nie mów nigdy.

Z tego co wiem to Serwer pod patronatem Wrednej więc polecam z całego serca.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie wiem kto siedzi na tym koncie, ale przeczytaj co napisałeś to sam się pogubisz.

Większość bugów na serwerach wychodzi dopiero po starcie, więc nigdy nie mów nigdy.

Z tego co wiem to Serwer pod patronatem Wrednej więc polecam z całego serca.

Serwer nie wystartuje z bugami a przynajmniej będziemy się o to starać jak najbardziej z tego względu że serwer będzie testowany nawet przed oficjalną betą dla graczy. 

@ temat dalej aktualny. Zapraszamy do kontaktu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...