Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reffy 5lvl

xXInvictumXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanko a mianowicie:

Wiem że za robienie sobie samemu reffów jest "kara" ale co dokłądnie ban ? odebranie nagród za refy ? 

mam tu oczywiście na myśli reffy 5lvl

Czy istnieje jakaś "bezpieczna" granica liczby reffów ? (wiem, wiem nie jesteście jasnowidzami ale tak +/- ile można mieć max reffów 5lvl żeby być bezpiecznym) 

Jak zabezpieczyć się przy robieniu reffów ? proxy wystarczy ?

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Witam

Mam pytanko a mianowicie:

Wiem że za robienie sobie samemu reffów jest "kara" ale co dokłądnie ban ? odebranie nagród za refy ? 

mam tu oczywiście na myśli reffy 5lvl

Czy istnieje jakaś "bezpieczna" granica liczby reffów ? (wiem, wiem nie jesteście jasnowidzami ale tak +/- ile można mieć max reffów 5lvl żeby być bezpiecznym) 

Jak zabezpieczyć się przy robieniu reffów ? proxy wystarczy ?

Kara to odebranie nagród za refy i wyłączenie opcji refer a friend. Możliwe, że przy 200-250 refach na 10 lvlu mogą dać perma na konto. Ja mam chyba z 14 zrobionych na 10 lvl i nikt się jeszcze nie przyczepił :O 

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Uczeń
Opublikowano

Przy ok. 50 już chyba sprawdzają, a jeśli chcesz zrobić tak z 15 z 5 lvl to nie miej obaw.

Opublikowano

Regulamin dotyczący reffinek skopiowany z głównej strony Riot : 

Przywoływacze!

Niedawno udostępniliśmy drugą edycję naszego programu ‘Zaproś znajomego’ i zdecydowaliśmy, że teraz jest dobry czas na to, by powiedzieć co czeka tych którzy planują wykorzystać ten system do niecnych celów. Oszukiwanie w programie ‘Zaproś znajomego’ jest nie tylko nie fair w stosunku do przywoływaczy którzy korzystają z systemu w przeznaczony do tego sposób, ale jest również szkodliwe dla wszystkich graczy – szczególnie gry wykorzystane metody mogą potencjalnie zniszczyć zabawę z gry innych graczy.

Uznajcie to za jedyne ostrzeżenie. Będziemy traktować próby oszustwa w ‘Zaproś znajomego’, na równi z innymi próbami wyłudzania. Oznacza to, że nasz zespół Zapobiegania Wyłudzeniom będzie ciągle monitorował system zaproszeń, będąc w gotowości by zająć się jakimikolwiek przypadkami przewinień i osobami które się ich dopuszczą. Osobnicy których zidentyfikujemy jako oszustów, mogą spodziewać się dość ostrych kar, wliczając w to:

Utrata wszystkiego co uzyskali poprzez oszustwo.
Bezterminowe wykluczenie z systemu ‘Zaproś znajomego’.
Zawieszenie, lub w niektórych wypadkach bezterminowe wykluczenie z League of Legends.

Nasza dedykacja w stosunku do uczciwych graczy, była zawsze jednym z naszych głównych ideałów jako firmy, i ‘Zaproś znajomego’ nie jest w tym wypadku wyjątkiem. Traktujemy to bardzo poważnie i mamy nadzieję, że wy też.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...