Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pasek ostrzeżeń.

Bitch.Please

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisz TuT'y.
Bierz udział w konkursach, ponieważ w niektórych można wygrać ''-'' na pasku ostrzeżeń.
Zobacz także czy wszystkie ostrzeżenia są prawidłowo nadane, jeżeli nie zgłoś to Makinowi.

4576114072608801224474.png

Opublikowano

Piszesz poradniki, pogadasz w różnych działach, bierzesz udział w konkursach lub czekasz aż same się zbiją.

MPC zrobiło poradnik jak nie dostać bana, można obejrzeć na YT.

4043121350.png

Opublikowano

Jak chcesz uniknąć setki to po prostu nie spamuj - chyba wiesz za co dostałeś swoje ostrzeżenia i powinieneś unikać takich samych sytuacji na warna.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Zrób sobie 2 konto i tyle, bedziesz mial 0. Ja juz zrobilem tak 7 razy

O ile wiem to za multikonto jest ban. Nie radzę autorowi tematu tego robić. O ile się myle to niech ktoś dopowie.

4043121350.png

Opublikowano

Masz całkowitą rację : )

Dlatego rada jest bez sensu. Ja też mam duży pasek ostrzeżeń ale większość punktów spada w grudniu. Radzę się wstrzymać z ciągłym komentowaniem bo łatwo wyłapać warny :/

4043121350.png

Opublikowano

Pisz tutoriale pomagaj itp.

o co chodzi z twoja sygnaturą xD

Wbij na nonsensopedię i zobacz pierwszy lepszy artykuł o tematach +18.

Opublikowano

Jeśli lubisz pisać artykuły to polecam Ci dołączyć do jakiejś z redakcji. Za aktywną pracę liderzy zdejmą Ci trochę procentów.

Opublikowano

To jest chyba moje 10 konto.. ale tego mi troche szkoda.

Warny dostaje zazwyczaj za flamewary bo mnie wkurwiaja niektorzy ludzie

Jeśli dostajesz warny głównie za flamewary, to spróbuj się od nich powstrzymać. Jak cię ktoś zdenerwuje, to zanim napiszesz post spójrz na pasek ostrzeżeń.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Napisz dobry poradnik dotyczącej jakiejś gry etc. Ale warny nadawane są czasowo, znikają po kilku miesiącach. ;-)

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...