Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższa aktualizacja?

Mroczeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć

kiedy najnowsza większa aktualizacja będzie w nfs world?

Najpierw myślałem, że to kawał będzie jakiś. xD

Aktualizacji już nie będzie.

Ba, rotacja jeżeli jeszcze jakaś będzie to napewno nie do końca wakacji. Moze zrobią jeszcze jakąś w tym roku.

Opublikowano

@cieniasek o co ci chodzi z tym kawałem?

O nic. Poprostu pomyślałem, że szykujesz jakiś dowcip albo prowokację.

Do głowy mi nie przyszło, że w przypadku NFSW, obecnej ekipy nieudaczników oraz laski położonej przez EA na tą grę, ktoś może tak na poważnie pytać o aktualizację.

Opublikowano

O nic. Poprostu pomyślałem, że szykujesz jakiś dowcip albo prowokację.

Do głowy mi nie przyszło, że w przypadku NFSW, obecnej ekipy nieudaczników oraz laski położonej przez EA na tą grę, ktoś może tak na poważnie pytać o aktualizację.

Aktualizacji nie będzie. W NFS World około 80% aktywnych graczy używa hacków. Zbyt dużo ludzi Boost nie kupuje. Tak samo było z Lord of Ultima. Aktualizacji i nowych światów przez kilka miesięcy prawie nie było i ogłosili zamknięcie gry. Serwerów BFH i BFplay4free nie zamkną, ponieważ tam sami gracze wykupują serwery. Zobaczymy jak będzie, nie da się ukryć, że ta gra ma na karku ponad 4 lata, gra była bardzo długo pisana.

8902314106109971000808.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...