Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualizacja ezVade na GÓWNO (Gnara)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego tak bardzo tego Gnara nie lubisz? Dla mnie on nie ma dmg ale nie wiem może trafiłem na graczy którzy nim grać nie umiejo :D

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Dlaczego tak bardzo tego Gnara nie lubisz? Dla mnie on nie ma dmg ale nie wiem może trafiłem na graczy którzy nim grać nie umiejo :D

Otóż dlatego nie trawię żadnego gówna, które weszło po Yasuo (Vel'Koz, Braum, Gówniar) OP S**t Vel'Koz gówno nikt nie potrafi tym grać,feeduje przegyrywasz gry ok Next Braum twardy jak gówno nie do zajebania... Next Gnar największa choroba weneryczna LOL'a każdy tym gra chociaż nie potrafi co wiąże się z przegraną gram oczywiście po mojej stronie :D Bo jeżeli Gnar jest w enemy to pizga, skacze, sra i robi salta za 2 tyg dostanie Nerfika i po sprawie :D kolejne niegrywalne gówno dołączy do grona niegrywalnych postaci jak niejaki Vel'Koz.... ŻAŁOSNE ...

Opublikowano

Według 

Otóż dlatego nie trawię żadnego gówna, które weszło po Yasuo (Vel'Koz, Braum, Gówniar) OP S**t Vel'Koz gówno nikt nie potrafi tym grać,feeduje przegyrywasz gry ok Next Braum twardy jak gówno nie do zajebania... Next Gnar największa choroba weneryczna LOL'a każdy tym gra chociaż nie potrafi co wiąże się z przegraną gram oczywiście po mojej stronie :D Bo jeżeli Gnar jest w enemy to pizga, skacze, sra i robi salta za 2 tyg dostanie Nerfika i po sprawie :D kolejne niegrywalne gówno dołączy do grona niegrywalnych postaci jak niejaki Vel'Koz.... ŻAŁOSNE ...

Powinni robić bardziej zbalansowane postacie ale to jest wkońcu Rito Gejms.Chociaż z Velkozem zjebali sprawe.

Hej jeśli pomogłem daj + 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...