Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co lepsze AutoSmite ,czy QuickSmite?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można dopatrywać się odrębności w zakresie budowy skryptu. Chodzi mi tutaj o możliwości ustawienia w AutoSmite potworów, które mają być automatycznie smitowane. Nie korzystałem z quick smite, ale pewnie zasada jest ta sama. Smite zadaje 390 nieuchronnych obrażeń, gdy zdrowie moba zbliża się do tej liczby następuje automatyczny smite. Działanie jest bardzo proste i nie widzę sensu robienia porównań przy tak oczywistych skryptach :D. Tak porównywać można Evadee z FGE, które nie oszukujmy się różnią się drastycznie.

Opublikowano

Można dopatrywać się odrębności w zakresie budowy skryptu. Chodzi mi tutaj o możliwości ustawienia w AutoSmite potworów, które mają być automatycznie smitowane. Nie korzystałem z quick smite, ale pewnie zasada jest ta sama. Smite zadaje 390 nieuchronnych obrażeń, gdy zdrowie moba zbliża się do tej liczby następuje automatyczny smite. Działanie jest bardzo proste i nie widzę sensu robienia porównań przy tak oczywistych skryptach :D. Tak porównywać można Evadee z FGE, które nie oszukujmy się różnią się drastycznie.

Mozna porownac kod, czy jest przywidywany dmg-tj. Lee sin uzywa Q, i Auto Smituje skalujac dmg razem z Q, czyli 100% zrobione epiki.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Mozna porownac kod, czy jest przywidywany dmg-tj. Lee sin uzywa Q, i Auto Smituje skalujac dmg razem z Q, czyli 100% zrobione epiki.

Aż tak głęboko się w to nie zagłębiałem :D, w AutoSmite jest takie przeliczanie? Dla mnie to zawsze było pewne smitowanie barona, smoka i buffow.

Opublikowano

Aż tak głęboko się w to nie zagłębiałem :D, w AutoSmite jest takie przeliczanie? Dla mnie to zawsze było pewne smitowanie barona, smoka i buffow.

Chyba nie ,bo na autosmicie    5/25 junglerów mi zajebało barona czy innego buffa ,bo wiecie ja gram so ofensiv gdy wiem ze jestem bogiem smajtów.

ps. autosmite nie robi epikow 

17900102327122306253.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...