Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xerath - czy da radę nim wygrać samemu grę ?

Rocketeer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie. C**j że wygrasz mida, zroamujesz bota, jak i tak, skoro bot będzie idiotami, mimo ciągłych twych roamów przegrają lel

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

jak masz cebule zamiast sojuszników to przegrasz ,wedlug mnie tylko taka BARDZO mobilna postac z cc ,odskokami ,doskokami może wygrać.

według mnie  Fizz, Riven, Akali, Zed, Ryze, Yi, Katarina.

To tyle chyba ,żeby tak bardzo poniżyć enemy

17900102327122306253.jpg

Opublikowano

jak masz cebule zamiast sojuszników to przegrasz ,wedlug mnie tylko taka BARDZO mobilna postac z cc ,odskokami ,doskokami może wygrać.

według mnie  Fizz, Riven, Akali, Zed, Ryze, Yi, Katarina.

To tyle chyba ,żeby tak bardzo poniżyć enemy

Master yi nie ma cc, ale po za tym to się zgadzam. Polecam jeszcze twisted fate, nie jest moze mobilny, ale za to ma niezle cc i teleport na ulcie.

Opublikowano

Dobry jest. Jeśli jest nafeedowany a enemy nierozgarnięci to może wygrać ;)

W sumie bierze od tyłu wszystko i pushuje. Dmg obszarowy tylko gorzej dla wroga. Myślę dałby radę.

3d10a40e96e20.png

Uczeń
Opublikowano

Jeśli w teamie miałbyś przeciętniaków to z pewnością da radę. Musisz tylko często roamować, wyfarmić się i wiedzieć kogo focusować.

Opublikowano

Na luzie. Xerath ma najlepszy poke w grze, jak się feedniesz, to samym ultem zdejmujesz ADC. Siege wygrywasz wszystkie dosłownie samemu, jak go wymasterujesz, do wygrasz to, a zjebusy z twojego teamu mogą spokojnie robić tylko za żywe tarcze.

Opublikowano

Zbyt zależny od teamu, 1vs5 nie wygrasz, bo ktoś cię musi chronić.

Opublikowano

Ja miałem sytuację że w enemy team 4 osoby były afk a został nafeedowany yi 26/2 ale samemu nigdy się nie wygra, 5 osób vs 1 to graniczy z cudem, chyba że w teamie byłyby takie postacie jak lux czyli papier który składa się u nafeedowanego Yi na 2 hity.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...