-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
milcusk
milcusk
Problem występuje po instalacji dodatkowych kart sieciowych przez programy takie jak hamachi, tunngle itp. Na ikonce w pasku mam połączenie wtedy z dwoma sieciami. Normalny internet, przy którym mam normalnie "dostęp do internetu" oraz 2 karta należąca do programu, przy której jest brak dostępu do internetu.
Problem polega na tym, że po instalacji takiego programu występują problemy z połączeniem z internetem. Najpierw kompletnie nie mogę się połączyć, potem wyświetla się strona bez obrazków i bez możliwości oglądania filmów i dopiero po jakimś czasie, i kolejnym refreshu, normalna strona. Do tego nie wyszukuje mi serwerów w grach na steam, lub tylko nieliczne. Wydaje mi się, że karty zainstalowane przez program gryzą się z tą od internetu, a potem przeglądarka nie wie przez którą kartę się łączyć. Da się coś z tym zrobić?
#EDIT:
Jednak nawet z jedną kartą sieciową (bez hamachi) internet wariuje. Po odpaleniu kompa wszystko jest ok. Wystarczy, że wejdę na steam do jakiejś gry (Cs: GO) w wyszukiwarce serwerów po otwarciu gry są wszystkie, ale od razu po odświeżeniu listy serwerów są tylko 3-4... Do tego jak zminimalizuje grę, to nie mogę połączyć się z żadną stroną. (na dole w pasku jest łączenie z hostem). I powtórka z rozrywki tzn. Najpierw kompletnie nie mogę się połączyć, potem wyświetla się strona bez obrazków i bez możliwości oglądania filmów i dopiero po jakimś czasie, i kolejnym refreshu, normalna strona
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.