Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tureckie kurwy, wejdź i flejmuj ze mną

BuBusio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

770851408036245354840.jpg

J**** was szmaty, wydałem k***a 15 zł na to konto. ADC mają koszmar, bo support to totalne gówno, w ogóle nie wiedzą do czego służy ta rola, chociaż ich był jeszcze bardziej gówniany :D A ten Kha? Challenger turecki. :D Nie dziwię się, że fajfus sprzedał swoje konto ^^ Koszmar, diamenty, kerujcie tam, bo ja wracam na EU.

22222. Teraz cuś wyszło, jakimś cudem :D

VNGfr0a.png

Opublikowano

I co mają te ssy świadczyć? Raz zagrałeś najlepiej z teamu, a drugi raz jak totalne gówno. Ogarnij słownictwo

Opublikowano

a drugi raz jak totalne gówno

Dojebałeś fchui, ciekawi mnie jakbyś Ty tam zagrał, mr. Diamond, srututu.

Kolejny polaczek przeniosl sie na turcje, zeby wbic challengera i cos nie wychodzi? Przykro, wracaj na polsze

Czytanie ze zrozumieniem się kłania, z tego co pamiętam to zaczęli tego już uczyć w klasach gimnazjalnych.

Opublikowano

Też wracam na EUNE, nie wiem jak tam można grać. Nie idzie sie dogadać, poziom zerowy, kurwy nie umieją pushować...

Opublikowano

tym ziggsem ci ładnie poszło 

Też wracam na EUNE, nie wiem jak tam można grać. Nie idzie sie dogadać, poziom zerowy, k***y nie umieją pushować...

Przecież ty jesteś mainem na eune SILVER V to twój main nie kłam  proszę : 0 

Opublikowano

Dojebałeś fchui, ciekawi mnie jakbyś Ty tam zagrał, mr. Diamond, srututu.

Czytanie ze zrozumieniem się kłania, z tego co pamiętam to zaczęli tego już uczyć w klasach gimnazjalnych.

Nawet nie czytalem, zobaczylem nazwe tematu i juz wiadomo..

Zreszta co mnie obchodza te twoje problemy, nie umiesz nawet na Turcji carrowac :*

4zzt3n.png

Opublikowano

Tak się kończy maniaczenie. Nie rozumiem, robicie wielkie halo o pikselową gre. Kup sobie kebaba jak już chcesz mieć coś związanego z Turcją.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...