Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grac khazikiem?

Freejung

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej. po reworki ktory go zabil nie wiem jak nim grac. przedtem wszystko bylo w porzadku, teraz po blue mam pol hp, nie gankuje w early bo caly czas mam low hp, do tego mam problemy z mana, nie potrafie z nia wyrobic bez blue - a przed reworkiem tego problemu nie bylo. wiele osob twierdzi ze kha po tym reworku to gowno, jednak widuje ludzi ktorzy nim nadal graja, ja tez jestem jego fanem.

chcialbym sie was spytac o dobre masterki i moze jakies rady jak nim grac, bo naprawde ten kazik to namiastka tamtego, jednak ja nadal widze w nim potencjal. 

Opublikowano

Na kha po reworku w jungli ludzie grają z pierwszą ewolucją W, ulti nie jest opłacalne do ewoulowania jako pierwsze. Coś tam nim można ugrać, ale nie jest taką bestią jak wcześniej.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Dziala tylko na jungli, i powiem ze myslalem ze ma mniejszy dmg po tym nerfie, a jednak :D. Ja pierwsze ewoluuje E>Q>W  i skladam ad item na jungle>hydra>last whisper>bt>buty na cd/merce/tabi>item na deffa sytuacyjnie randuim>ga cos w tym stylu xD. W teamfightach polecam harrasowac z w bo niskie cd i calkiem duzo bije wyewoluowane. To nie jest postac ktora moze sie wpie***lic pierwsza. Najlepiej go picknac jak masz tanka na topie i supporcie bo pozniej bedzie kappa. Czekasz aż zainicjuje supp/top i wbijasz sie na carry, pamietajac o resetach na e po kazdym kilu. Chyba tyle :P

Opublikowano

wlasnie dmg z tego Q ma nadal boski, jednak mi chodzilo o early game. tak jak wspominalem ciezko mi nim junglowac poniewaz caly czas mam pol hp, z mana tez mam problemy. 

macie moze jakies masterki pod niego i filmik jakiegos pro playera jak gra nowym kazikiem? 

Opublikowano

popros o duza pomoc na pierwszym buffie i po pierwszym powrocie kup spirit stone to wtedy nie ma problemów

kha zixem najlepiej startowac od blue i to warto pamietac, maxuj W

<>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...