Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pryszcze

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam 13 lat. I już od 2-3 lat na twarzy rosną mi pryszcze, to normalne wiem, ale głownie chodzi mi o cos innego... Przez ostatni czas pojawiło mi sie duzo przyszczy na rękach i to nie wiem skąd. Jeszcze na plecach mam ich pełno. Uczulony na nic nie jestem. Czy wiecie może co bym mógł stosować zeby sie ich pozbyc?? 

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

mam 18 lat i mam krosty na plecach również na ramionach na mordzie na klacie .. pomaga tylko jedna wziaść nóż i je odciąć żywcem . Potem się robią z nich pieprzyki :)

Opublikowano

Za niedługo ktoś powie że ma wrzoda na penisie

@top

Radziłbym Ci iść do dermatologa, mi przepisał jakiś ręcznie robiony płyn i już nic mi nie wyskakuje, czasem tylko ale bardzo szybko się goi i śladu nie ma.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

masz stulejke, uważaj bo to groźne i możesz się wykrwawić i umrzeć jak makin, lekarze operowali ale nie przeżył.

Opublikowano

Dermatolog gówna da.. przepisze ci jakieś specyfiki co i tak nie pomogą.  Mam 17lat i nadal przez to przechodze, na plecach też czasami mam jednak na rękach? Dziwne troche

Opublikowano

a najlepiej to po prostu dbać o higiene i myć twarz regularnie, mozesz pójść do dermatologa ale jak masz z tym dużym problem to cudów on nie uczyni tak naprawde, specyfiki przeciw trądzikowi dobrze działają jak ktoś ma sporadycznie, a nie non stop. jak bedziesz ryj myc regularnie i oczyszczac to nie beda wyskakiwac a te stare po jakims czasie znikna.

Opublikowano

1. Idź do prywatnego dermatologa.

Zmień dietę.Nie żryj czipsów, masy słodyczy, jedz warzywa, owoce, codziennie wypijaj butelkę wody.

Kup sobie żel do oczyszczania twarzy.

Pij herbatę z bratka.

Poczytaj o oleju rycynowym.

Opublikowano

Drobną ilość spirytusu wlej na wacik i przetrzyj tym miejsca gdzie masz pryszcze, rob tak z 2 razy dziennie przez pare dni i zejdzie xD

1

2

3

Opublikowano

normalne.. sam zaczolem je miec na plerach w wieku chyba 14 lat a na rękach nie miałem. Normalka. U jednego na d***e u jednego na nogach u cb na rekach

Drobną ilość spirytusu wlej na wacik i przetrzyj tym miejsca gdzie masz pryszcze, rob tak z 2 razy dziennie przez pare dni i zejdzie xD

Dokładnie

Opublikowano

hehe, spróbuje tak zrobić.

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Dermatolog najlepsza metoda. Mi dał tabletki, co prawda muszę brać przez 8 mies. ale już po 2 mies. mi poznikały. Tylko później blizny niestety zostają.

Opublikowano

Polecam Izotek jako jedyny działa u każdego i zawsze pomaga.

Jest to drogi lek na receptę, koszt miesięcznej kuracji to ok 300 zł, a taka kuracja trwa ok poł roku.

I ponadto bd musiał jeździć co 2 tygodnie do lekarza na badania.

Opublikowano

masz stulejke, uważaj bo to groźne i możesz się wykrwawić i umrzeć jak makin, lekarze operowali ale nie przeżył.

sprawdź czy nie masz na fiucie

Wygraliście dzien nie no hahahahaha a tak na serio idz stary Do Dermatologa niech ci przepisze maść na ból dupy xD

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...