Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Souvenir'y, pamiątki ESL1 [Pytanie]

Rekreative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko :) Mam pytanie, a brzmi ono: o co chodzi z tymi Souvenirami / Pamiątkami wydropionymi tam na ESL1 itp. To znaczy wiem, że dropią z nich skiny i te paczki są bardzo wartościowe (po 13 €), ale w jaki sposób je wydropić? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi i pomoc!

Pasjonat
Opublikowano

Można je dropnąć oglądając turnieje na twitchu. Ale dodatkowo musisz mieć połączone konto twitch z steamem- w grze wchodzisz do "Oglądaj" potem zakładka po prawo- transmisje i na dole masz przycisk "połącz"

.

Opublikowano

też :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Dzięki wielkie za pomoc, jeszcze takie pytanie, rzadko dropią te souveniry, czy dość często?

Według mnie drop graniczy z cudem, 2 dni odpalony stream cały dzień na twitchu, ani jednej skrzyni.

Opublikowano

Czyli jak bd miał i cs:go odpalone i twitch.tv z połączonym steamem to i tak mam szansę na dropa tak??

Nie, szanse masz takie same. =

Opublikowano

Mi dropła z kolekcji Dust II wczoraj ale niestety ta jest mało warta - 3 Euro i musze sobie z tydzień poczekać......

// 3 konta z CS,  twitch odpalony na 3 różne konta i tylko jedna skrzynka. Znajomi nic nie dostali.

Dzisiaj mecz LDLC vs navi oglądało 200 tyś osób a dropa dostało tylko ok. 2 tyś 

Wczoraj jak grali Titan vs Cloud9 to chyba był rekord - ponad 260k oglądalności
Opublikowano

Można je dropnąć oglądając turnieje na twitchu. Ale dodatkowo musisz mieć połączone konto twitch z steamem- w grze wchodzisz do "Oglądaj" potem zakładka po prawo- transmisje i na dole masz przycisk "połącz"

Nie prawda ;) Ja dziś oglądałem przez GOTV i mi dropło ;)

Wymienie konto w League of Legends na skiny w cs:go lub paysafecard.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...