Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z myszką a4tech x710

Driver.

Pytanie

Opublikowano
Witam wczoraj kupiłem mysz o nazwie A4Tech Evolution X710 Extra Fire Mouse. Gdy pierwszy raz ją podłączyłem to zaczęło instalować sterowniki i wynikło nie powodzenie. "Jakiś system od myszki mam na płytce, to chyba nie sterowniki". Wyłączyłem i włączyłem kompa i przy włączeniu ona się świeci gdy dochodzi już do uruchomienia do pulpitu ona gaśnie. Klawiatura na tym porcie usb co jest podpięta myszka działa ponieważ automatycznie zainstalowało jej sterowniki i było powodzenie a w myszce nie. "Gdzieś 2 dni temu próbowałem podpiąć inną myszkę i też było nie powodzenie przy instalacji" Mam lapka, sterowniki nie wiem czy są zainstalowane, ale myślę, że to wina starej myszki tam normalnie zainstalowało sterowniki a przy tych drugich już nie chce.

P.S nie mogę znaleść sterowników. 

Bardzo bym prosił o pomoc

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Probowales pod inne wejscia usb podlaczyc?

W biosie masz ustawione ze mysz i klawa usb moze byc podlaczona ?

Kumpel z TS3 tez kupil x7 i mu nie dzialala bo byla po prostu zepsuta..Jezeli kupujesz myszke w sklepie komputerowym to popros aby sprzedawca ja podlaczyl i sprawdzil czy dziala ( Ja tak zawsze robie bo juz raz sie przejechalem z klawiatura ktora nie dzialala i musialem KUPIC nowa bo mowili ze sam ja popsułem no ale coz..)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...