Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam sponsora na serwer NewHARD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuje sponsora na serwer metin2. Sam serwer jest w większej części gotowy, z grubsza opiszę serwer [jest to obecny stan i niektóre części mogą zostać zmienione]

1. Został skończone DROP/EXP/YANG do 111 Poziomu [ Taki jest maksymalny poziom ]
  2. Mimo iż serwer stoi na starszym game posiada system petów jak na nowych game, pety tpają się oraz trwa tworzenie Gui peta [ dokładna specyfikacja jeszcze nie jest mi znana ]
  3. System kostiumów [ Tak jak pety działa dokładnie tak samo jak na nowych game, żadnych timerów ani nic w tym stylu ]
  4. System Energi, oraz system pasów.
  5. Dodane kilka max [ tylko 2 są jako expowiska ] reszta zostaje na potem
  6. Kilka dungeonów nowych [ po za tymi z PL'a kilka własnych, rajdy itp ]
  7. System Ulepszeń jak na razie tylko 1 komplet broni oraz zbroi.
  8. System osiągnięć gracza, połączony z ItemShop'em oraz rankingiem graczy.
  9. 2 tryby walutowania.
  10. I kilka innych bajerów [ ciekawostek ] które są jak na razie w fazie testowania.

Czego Oczekuje:

1. Zakupieniem / Posiadaniem:
  • ​Serwera dedykowanego [ mogę pomóc przy wyborze ]
  • Serwera VPS który będzie robił za stronę [ Żadne gotowy serwer www tylko VPS ]
  • Zakupieniem, bądź samodzielnym stworzeniem TS'a
  • Zakupieniem, bądź samodzielnym stworzeniem forum
  • Osoby która posiada mikrofon / stały kontakt

2. Zajęciem się częścią finansową, DotPay przelewy i tym podobne

3. Zakupieniem VPS'a który będzie na okres testowy oraz na dokończenie projektu.

4. Zajęciem się reklamą serwera , YT, FB i tym podobne [ tak aby serwer był znany itp ]

Co Oferuję:

1. Samodzielne wykonanie projektu:
  • ​Pisanie questów / Lua / Python [ Od strony Clienta ]
  • Stworzenie od zera lub na zakupionym szablonie strony www [ Kodowanie CSS / HTML / PHP ]
  • Zabezpieczenie Clienta / Napisanie AutoPatchera [ Delphi ]
  • Przygotowanie systemu BSD - Na dedyku oraz DEBIANA - na serwer www / ts
  • Dokończenie plików serwerowych [ W znacznej części są już skończone ]
  • Zabezpieczenie serwera [ Po za oferowanymi przez hosting AntyDDoS itp to dodatkowe zab ]
  • Oskryptowanie serwera [Auto Wznawianie]
  • Nie oczekuje wysokiego wynagrodzenia, interesuje mnie stworzenie projektu który będzie przyciągał graczy, więc jak zależy ci tylko na kasie z serwera to nawet do mnie nie pisz :-]

Jeżeli odpowiada ci tutaj to co napisałem zapraszam do kontaktu na gg: 41399988

Lub po przez PW

[ Proszę do mnie nie pisać czy zostanę technikiem i robił jakieś pliki... chce rozpocząć ten projekt ]

Moje stare konto [ zapomniałem hasła do e-maila i nie mogę odzyskać go już ] RockInTROIAN ;]

Proszę pisać pytania dot. serwera w Komentarzach postaram się na nie odpowiedzieć.

To co najważniejsze zostawiłem jak zwykle na koniec, nie przedstawiłem się :-) Tak więc mówią mi Troian [ nie będę podawał tutaj Imienia ] mam 20 Lat i interesuje się programowaniem, metkiem, oraz moim rowerkiem :-), Zapraszam do współpracy :P

80892730880771175522.png

Opublikowano

Polecam ci @kombajnik Sponsor jakich mało

Jakoś parę razy się przejechałem na pisaniu do ludzi i przedstawianiu im wszystkiego od nowa, tym razem wole aby zgłosiła się osoba której mój pomysł na serwer odpowiada, ale dzięki za Info :)

80892730880771175522.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...