Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, tu Krystekize, to już wiecie.

Mam lapa po formacie i pobrałem TF2. Wszystko fajnie, troszeczke tnie ale to nic. I chciałbym coś powiedzieć przez czat głosowy, np. ,,Szpieg za mnie" albo ,,Ktoś idzie na punkt" Kiedy nie moge, bo jak naciskam V to nic się nie dzieje.

*Mam wszystko popodłączane dobrze

*Na skypie i innych rzeczach dobrze mnie słychać

*Jak wchodzę w opcję i chcę test mikrofonu, to nic się nie dzieje, są takie czarno-różowe płytki ułożone w kwadrat, i jak to naciskam to test mikrofonu, i włącz test mikrofonu, włącza się to okienko i wyłącza.

Proszę, jak potrzebujecie więcej informacji to piszcie. Proszęęęę o pomoc?!!!!

Opublikowano

Siemano, tu Krystekize, to już wiecie.

Mam lapa po formacie i pobrałem TF2. Wszystko fajnie, troszeczke tnie ale to nic. I chciałbym coś powiedzieć przez czat głosowy, np. ,,Szpieg za mnie" albo ,,Ktoś idzie na punkt" Kiedy nie moge, bo jak naciskam V to nic się nie dzieje.

*Mam wszystko popodłączane dobrze

*Na skypie i innych rzeczach dobrze mnie słychać

*Jak wchodzę w opcję i chcę test mikrofonu, to nic się nie dzieje, są takie czarno-różowe płytki ułożone w kwadrat, i jak to naciskam to test mikrofonu, i włącz test mikrofonu, włącza się to okienko i wyłącza.

Proszę, jak potrzebujecie więcej informacji to piszcie. Proszęęęę o pomoc?!!!!

Jesteś na 100 % pewien, że masz zbindowany mikrofon pod V? U mnie nic nie wyskakuje po naciśnięciu "Test mikrofonu". Wystarczy mówić a Twój głos zostanie powtórzony.

461151420292002410470.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mogłem źle to opisać, ale nic nie wyskakiwało, żadne okienko a mikrofon miałem podłączony, takie okienko w sensie chmurka z wykrzyknikiem. Zobaczę co jest nie tak co mówiłeś. Dzięki za pomooc ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...